… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Szemügyre vettük a Mango nyári kollekcióját

Szemügyre vettük a Mango nyári kollekcióját

A Mango nyári katalógusokban ismét Kate Moss mosolyog vissza ránk. A divatmárka mindig igyekszik gyönyörű lányokkal népszerűsíteni kollekcióit, úgy, mint Penelopé Cruz vagy Scarlett Johansson. Mango lánynak lenni lassan egyet jelent az eleganciával és sikerrel. Mi eddig mindegyik lányt imádtuk, nektek ki a kedvencetek?

Az idei tavasz/nyári kollekció darabjaiban sokszor megjelennek a csíkok, melyek újra divatosak, ugyanúgy, mint a matróz cuccok. A fő színek a narancs, korall, sárga, rózsaszín, smaragd és a zöld. Enyhe 60-as évek beütése van a ruháknak, ami nekünk nagyon tetszik. Érdekes színeket hoznak létre a pasztellszínekkel való kombinációk, visszatérnek a könnyű kelmék, redők. Itt is megjelennek a csipkés, átlátszó anyagok, amik szinte minden divatháznál fellelhetőek mostanság. Minél színesebben öltözködsz az idén, annál divatosabb leszel, nincsenek szabályok, mindent mindennel! A farmer nemcsak a nadrágokban, de a ruhákban, mellényekben is megjelenik.

 

A kiegészítőket tekintve itt is nagyon sok a szín és az állatminta, valamint ezek keveréke. Igazán extrém viseleteknek számítanak és bármilyen ruhát képesek feldobni! Nagyon vidámak és egyediek!

 

Egy kis cowboy-os beütés is megfigyelhető, ami nagyon vagány a nyári napokon. Nyomott mintás pólók, nyári csizmák, kalapok és rövid farmernadrág, irány a vadnyugat! A hippi stílus is felbukkan itt-ott, hiszen találkozhatunk néhány szétmosott hatású és batikolt darabbal is. A V-nyakú maxiruhák már több éve töretlenül hódítanak, viszont ezt csak magas lányoknak ajánljuk!

Természetesen az elegáns fekete-fehér vonal sohasem hiányozhat a Mango kollekcióiból. Mindenki kedvére válogathat!


Hozzászólások

Pin It on Pinterest