… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Így párosítsd a különböző mintákat!

Így párosítsd a különböző mintákat!

Kockást a csíkossal, pöttyöset a virágossal. A minták egyedi párosítása trendi, fiatalos megjelenést kölcsönöz viselőjének. Bizonyos szabályokat azonban fontos betartani, különben elkerülhetetlen a divatkatasztrófa. A most következőkben bemutatjuk, hogyan kombináld stílusosan tavasszal a motívumokat!

Alakformáló ötletek
A különböző mintákat nagyszerűen használhatod az arányaid alakítására. A hosszanti csíkok vékonyítanak, míg a vízszintesek kövérítenek. Az sem mindegy azonban, hogy milyen széles csíkokat viselünk, a nagyobb, vastagabb csíkozás az alakot is szélesebbnek mutatja. Helyette válassz vékony fekete csíkokat. Optikailag nagyszerűen lehet játszani ezekkel. Ha teltebb idomokkal rendelkezel, akkor válassz kisebb mintákat, míg ha szeretnél valamit magadon kiemelni, a nagyméretű motívumok előnyödre válhatnak. A keresztbe csíkozás pl. előnyös lehet, ha melltájékon erősíteni szeretnél az alkatodon.

Tavasszal nagy népszerűségnek örvend a mandarin tónus

Ügyelj a színekre!
Ha különböző mintákat párosítasz figyelj arra, hogy a különböző darabok legalább egy színben megegyezzenek. Így egyszerre lesz megjelenésed ízléses és vagány. Kezdheted visszafogott árnyalatokkal is, mint a pasztellszínek, és fokoztosan haladj az élénk tónusok irányába.

Üde színkombinációk

A legfontosabb szabályok
-Sose viselj együtt függőleges és vízszintes csíkozást!

-Egyszerre csak két mintás darabbal próbálkozz!

-Figyelj arra, hogy az öltözéked egyes részei ugyanabból az anyagból készüljenek, és hasonló színsémát kövessenek.

-Hogy elkerüld a túl harsány hatást, válassz szolid kiegészítőket, egyszínű táskákat és cipőket.

-A fekete semleges szín és mindenkinek jól áll, emellett kiemeli a különböző mintákat, így viseld ezt a kombinációt bátran!

Minták stílusosan

Ahogyan a nagyok csinálják!
Idén a kifutókon szinte minden nagy tervezőnél előtérbe került a minta variálás. A geometrikus minták az idei szezonban reneszánszukat élik. Az ilyen darabok nagyszerűen mutatnak a virágos mintákkal, minél kisebbek annál jobban variálhatod őket. Ha nem tudod, hogyan válogasd össze a ruhákat, egyszerűen bízd magad a divatszakemberek ízlésérére, és válassz a kész kollekciók közül.

Mintás kiegészítők

Hozzászólások

Pin It on Pinterest