… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Sarah J. Parker, a szerethető díva

Sarah J. Parker, a szerethető díva

Sarah Jessica Parker egyike azoknak a színésznőknek, akik stílusos megjelenésükkel divatot teremtettek. A híres divatikon ma már nem csak karrierista, de az anyaszerepet is aktívan gyakorolja. Nemrégiben őszintén mesélt családjáról, nehézkes gyerekkoráról, és legújabb filmjéről, a Szilveszter éjjelről!

Hogyan kezdődött az álomkarrier?
A színésznő 1997-ben kapta meg a Szex és New York szinglikirálynőjének szerepét. Akkoriban a sorozat készítője, Darren Star kereste fel az ajánlattal, és bár kezdetben Parkernek kétségei voltak, végül elfogadta a szerepet, mely élete egyik legjobb döntésének bizonyult. Később elmondta, bár imádta eljátszani a divatrajongó szinglit, nincs sok közös benne és Carrie Bradshow-ban. „Persze a divat számomra is sokat jelent, de Carrie kielégítetlen cipő vágya, bennem egyáltalán nincs meg. Mindig is nagy családot szerettem volna, nem úgy, mint Carrie, aki retteg az anyaságtól”-vallotta be a színésznő.

A rosszindulat és a pletykák még ma is zavarják
Parker elmondta, sosem vágyott arra, hogy sztár legyen, és rosszul érzi magát, ha úgy beszélnek róla mások, mintha nem dolgozott volna meg a sikerért. „Ugyanolyannak érzem magam, mint bárki más: reggel suliba viszem a gyerekeket, sorban állok, felszállok a metróra. Bár bőven van tapasztalatom a bulvár újságok lejárató hadjáratában, sajnos még mindig elolvasom ezeket a cikkeket. Ennyi év után, bár azt mondhatnám, nem foglalkozom a szándékos rosszindulattal, ami néha az írásokból árad, de ez nem igaz. Sokszor még mindig nagyon fáj, amiket olvasok. Mikor olyan dologgal kritizálnak, amire egyébként büszke lennél, az nagyon megrázó tud lenni.”

A színésznő mindent megbecsül az életben
Sarah hét testvér mellett nőtt fel Ohióban, gyermekként emiatt sokszor kellett nélkülöznie és már tini korától kezdve keményen dolgozott. Tavaly Angelina Jolie-val együtt felkerültek a Forbes Magazin legjobban fizetett színésznőinek listájára, jövedelmüket nagyjából 30 millió dollárra becsülik. Gyerekkoromban nem sok mindenünk volt, és ez tulajdonképpen jót tett a személyiségemnek, hiszen most mindent nagyon megbecsülök, amit az élettől kapok.”

A Parker család és az ünnepek
Néhány évvel ezelőtt a színésznő úgy nyilatkozott, párja Matthew Broderick egy nagyon komplikált személyiség, és egy rázós hullámvasúthoz tudná leginkább kapcsolatukat hasonlítani. „Húsz éve vagyunk együtt,ilyen hosszú idő alatt, akadtak jó és rossz pillanatok. De ezeken keresztül kellett mennünk ahhoz, hogy igazi kapcsolatunk lehessen.” Az ünnepekkel kapcsolatban Parker elmondta, férje Matthew ugyanúgy rajong a karácsonyért, mint a három gyerek. „Számára ez ugyanolyan élmény, mint a kicsiknek, és fontos számára, hogy igazán emlékezetes legyen az ünnep! Rengeteg furcsa szokása van ilyentájt, amit a gyerekek nagyon élveznek!”- mondta Parker.

Szilveszter éjjel Sarah Jessica Parkerrel
A sztárok hadát felvonultató új, ünnepi filmben a színésznő is tiszteletét teszi. A produkcióban egy 15 éves lázadó kamaszlány anyját játssza. Parker úgy nyilatkozott a szerep kapcsán, hogy rettegve gondol arra az időre, mikor saját gyerekei is elérik a veszélyes kamaszkort.

Színésznő, feleség, anya egyszerre?
Parker fia James Wilkie Broderick 7 évesen kapta meg első szerepét (most 8 éves), de a forgatások ütemezése miatt kénytelenek voltak idén kihagyni James születésnapi buliját, és korábban ünnepeltek. A színésznő számára nagyon fájdalmasak ezek az alkalmak. Előfordult, hogy SJP-nek hét hétre el kellett utazni Marokkóba egy felvétel kedvéért. „Nem akarom azt mondani, hogy sajnálom, amit csinálok. Imádok színésznő lenni, de sokszor nagyon nehéz. Ilyenkor azt kívánom, bár minden élményemet megoszthatnám a gyerekeimmel, de ha kapcsolatban vagyunk is, néha csak a szentimentális telefonhívások maradnak.”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest