… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Rumer Willis volt az exkluzív party sztárja

Rumer Willis volt az exkluzív party sztárja

A Münchenben megrendezett Inhorgenta ékszervásár alkalmából a népszerű ékszermárka, a Thomas Sabo több mint ezer vendéget hívott meg a Postpalast-ban rendezett estélyére: a pezsgő eseményen a nemzetközi sajtó képviselői mellett filmes, televíziós és sport hírességek is részt vettek.

Az este házigazdája, a nemzetközi ékszermárka alapítója és névadója, Thomas Sabo, felesége, Luz-Enith és a kreatív igazgató Susanne Kölbli voltak, ők fogadták a rendezvény két nemzetközi díszvendégét: – Rumer Willist és Tali Lennox-ot. Demi Moore és Bruce Willis idősebb lánya kifejezetten a parti kedvéért repült a német városba. A 23 éves szépség az elmúlt években színészként debütált Hollywoodban és örült, hogy visszatért abba az országba, ahol apja eredetileg született. Tali Lennox a vendégek és a jelenlévő kamerák tekintetét csak úgy vonzotta magára: a 18 éves, ünnepelt nemzetközi modell jónéhány VOGUE borítón is feltűnt már. Természetesen Rumer és Tali is a legújabb, nemrégiben Berliben bemutatott, STERLING SILVER SPECIAL ADDITION kollekciót viselte az eseményen. 

A szép számban megjelent közönséget a svéd Mando Diao fellépése szórakoztatta, akik legnagyobb slágerüket, a Dance with Somebody-t is előadták a közel egy órás fellépésük során. Számos híresség is részt vett az eseményen, mint például a Forma 1 pilóta, Nico Rosberg, aki korábban a THOMAS SABO férfi ékszereinek nagykövete is volt.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest