… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Rövid menyasszonyi ruhák

Rövid menyasszonyi ruhák

Tavasszal az esküi ruhák között a rövid és mini fazonok vannak a reflektorfényben! Tobi Hannah tervező tavaszi kollekciójában elképesztően szép rövid menyasszonyi ruhák születtek modern aráknak!

Úgy tűnik egyre népszerűbbek a rövid fazonú menyasszonyi ruhák az esküvői kollekciókban, bizonyítják ezt Tobi Hannah új kreációi. Az egyes darabok között akad bokáig, és térdig érő stílus, de akár mini hosszúsággal is találkozhatunk a felhozatalban. A legdrámaiabb hatást a rövid-hosszú kombinált fazon érte el a kifutón, a tüllel megfűszerezett darabot pedig a Fekete hattyú című film ihlette.

Fotó: Tobi Hannah

„A tavaszi/nyári kollekciót a 60-as évek közepe inspirálta, tulajdonképpen az volt a célja, hogy fiatalos, szabad szellemű, és szórakoztató ruhák szülessenek, így vidámságot vigyenek az unalmas fehér fazonokba.”- mondta Hannah.

 A kollekció gyönyörű és fiatalos, azt pedig mindenki döntse el maga, hogy modern menyasszonyként akar tündökölni, vagy a tradíciókat követi a nagy napon.  Tulajdonképpen mindkettőnek megvan a maga szépsége, csak egyéniségünkhöz kell megtalálni a megfelelőt!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest