… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Római vakáció

Római vakáció

A sármos olasz férfiak, az eredeti pizza receptek, és a történelmi nevezetességek hazájába repült Iszak Eszti barátnőivel. Az esős idő sem szegte kedvüket, és bár a VIVA műsorvezetője a munka miatt idő előtt hazautazott, mégis remek élményekkel gazdagodva tért vissza a hétköznapokba.

Év elején vette tervbe az öt barátnő az olasz kiruccanást. Egy hosszú hétvégére látogattak el Olaszország fővárosába igazi csajos programként, ahol belekóstoltak az olasz konyha különlegességeibe, valamint megcsodálták a város világhírű látványosságait. Az olasz temperamentummal fűszerezett vakáción azonban rövidítenie kellett Esztinek, mivel az Interaktív forgatásai hazai terepre szólították.

„Már januárban lefoglaltuk a repülőjegyeket, Róma régi úticéljaink között szerepelt, hiszen rengeteg a gyönyörű látnivaló, ráadásul az olasz fiúk mindannyiunk gyengéi.” –mondta nevetve Iszak Eszti. „Mindannyian kalandvágyóak vagyunk, próbáltunk minél több élményt belesűríteni a hétvégébe, így például az éjszakát nem egy hotelben, hanem helyi apácáknál töltöttük. Bulizni végül nem voltunk, mivel nekem váratlanul haza kellett utaznom a megújult Interaktív forgatása miatt, így két napba sűrítettük a látnivalókat és estére így is kellően elfáradtunk. Az utolsó napon egy autentikus olasz étteremben vacsoráztunk ahol szinte csak helyiek ettek. Meglepő, hogy mennyire felszabadultak és hangosak! A gyerekek nevettek és sikítoztak, a szüleik pedig még bíztatták is őket erre, mi azonban ettől még egymás mellett ülve is alig hallottuk egymás szavát. Összességében remek feltöltődést jelentett ez a kis kiruccanás az esős idő ellenére is, így hazatérve ismét újult erővel vághatok bele a műsorvezetésbe, amely most legalább ennyi izgalmat tartogat számomra.” –mesélte

Hozzászólások

Pin It on Pinterest