… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Ritka betegségben szenved a híres színész

Ritka betegségben szenved a híres színész

Ne vedd magadra, ha Brad Pitt egy találkozás után később nem ismer meg az utcán! A híres színész állítása szerint, hiába beszélget szemtől-szembe valakivel, később akkor sem ismeri fel az embereket az utcán. 

Brad Pitt egy úgy nevezett  prosopagnosia, vagyis arcvakság nevű betegségben szenved, a színész elmondta, hogy hiába beszélget valakivel, amint elsétál az illető, azonnal elfelejti hogy nézett ki. „Sokan haragszanak rám, mert azt hiszik udvariatlan vagyok, mikor nem köszönök nekik, valójában azonban egyszerűen csak nem ismerem fel őket.”- mondta a színész.

A sztár már egy éve próbálkozik, hogy valahogy kiküszöbölje a problémát, a helyzet orvoslására pl. korábban többeket megkért, mikor találkoztak, hogy meséljék el, hol és mikor futottak egymásba. Ez azonban általában csak rontott a dolgokon, sokan ugyanis rosszízű tréfának vették. Pitt elhatározta, hogy kivizsgáltatja magát, és ha szükséges kezelésekre is elmegy, ám addig is egyre kevesebbet mozdul ki otthonról, hogy elkerülje a kínos találkozásokat.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest