… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Praktikus szoknyák meleg napokra

Praktikus szoknyák meleg napokra

A nagy kánikulában végig próbáltunk minden darabot, hogy melyikben lehet a legjobban elviselni a szikrázó napsütést, egyértelmű, hogy a lenge szoknyák kerültek ki győztesként. Szerencsére a választék nagyon nagy, így könnyen megtalálhatjuk az alakunknak és stílusunknak megfelelőt.

Strandra fel!
A partra érdemes mindig olyan ruhát választani, ami kényelmes és amit gyorsan felkaphatunk magunkra, ha éppen megéheznénk és el kell sétálnunk a legközelebbi étterembe. Hogy mégse menjünk egy szál bikinibe falatozni, vegyünk fel egy könnyed lenvászon szoknyát, mely jól levegőzik, és nem izzadunk bele.

Városi elegancia
Hiába a nagy meleg, ha dolgoznunk kell menni, ilyenkor bizony ki kell rittyentenünk magunkat, de ekkor senki nem érzi jól magát a blézerekben vagy a kosztümökben. Egy jól kiválasztott szoknyában nem lesz melegünk, de mégis csinosan helyt tudunk állni a fontos megbeszéléseken. A magasított szoknyákba tűrjük be a pólónkat, ingünket, így kihangsúlyozzuk és megnyújtjuk alakunkat.

Könnyed nyári napok
Hétköznapi viseletként az elől rövid, hátul hosszú fazonokat ajánlanánk, amik, ha kell ápolnak és eltakarnak. Mindenféle színben lehet kapni őket, de mi legfőképpen a fagyi és neon színekre szavazunk, amiket bátran lehet kombinálni egymással. Akinek kicsit vastagabb a lába vagy nincsen teljesen megelégedve vele, az választhat hosszabb darabokat is, amik ugyanolyan népszerűek.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest