… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Phil Collins lánya az új Hófehérke

Phil Collins lánya az új Hófehérke

Lily Collins idén Hófehérkeként mutatkozik be a Tükröm, tükröm című filmben. A színésznő már kislányként is folyton tündérmeséket szőtt az erdőben. Egy interjúban arról mesélt, milyen volt felnőni a híres Collins név árnyékában és hogyan birkózott meg a forgatás nehézségeivel.

Bár a Lily Collins név egyelőre csak a vezetéknév miatt lehet ismerős, a fiatal színésznő igencsak nagyot lép előre, a Tükröm, tükröm című filmben Julia Roberts oldalán tűnik majd fel a híres meselegenda Hófehérke szerepében. A meghallgatás érdekessége, hogy Collins eredetileg Kristen Stewart pozíciójára pályázott a mese horrorisztikusabb változatába. A színésznő ismertetőjegye a vastag busman szemöldök, melyet Carine Roitfeld tanácsára nem szed. 

Phil Collins, a híres apuka
„Úgy nőttem fel, hogy láttam apukám hírnevének előnyeit és hátrányait, ő mindig is nagyon szenvedélyes volt a munkájában. Az emberek legtöbbször azt gondolják, hogy nem kell megdolgoznom semmiért, hiszen a Collins név hallatára minden ajtó kitárul előttem, de az én véleményem az, hogy bár egy név megnyithat kapukat, azokat csak a személyiség, és a karakter tarthat nyitva.” – mondta a színésznő.


Az első modell munka
Collins modellként kezdte pályafutását. „Éppen hazafelé tartottam New Yorkból, mikor észrevettem, hogy Tommy Hilfiger is ugyanazon a járaton utazott. Elkezdtünk beszélgetni, és mire leszálltunk, azon kaptam magam, hogy a másnapi divatbemutató részleteit tárgyaljuk, amire berakott engem is. Bár kisebb voltam, mint a többi modell, az eltökéltség és a hozzáállásom kiemelt.”

Tükröm, tükröm mondd meg nékem Lily a legszebb a vidéken?
„A szerep egy őrült régi álmom volt, mindig is az a lány voltam, aki elolvasott egy könyvet és onnantól kezdve elképesztő sebességgel pörgött le a mozifilm a fejében. Az angol vidéken nőttem fel, folyton az erdőben bóklásztam, hogy megalkossam a saját tündérmesémet. ” A színésznő először a Hófehér és a vadász című film castingján próbálkozott, ám a harcos Kristen Stewart kiütötte a nyeregből, a lány azonban nem adta fel. „Volt egy olyan érzésem, hogy meg kell próbálnom még egyszer az álmomat, annyira szerettem volna ezt a szerepet. Így visszamentem és bekopogtam az ajtón. Mindent megtettem, hogy sikerüljön, végül valóra vált, amire vágytam.”

Itt megnézheted a magyar nyelvű trailert:

www.forumhungary.hu/tukromtukrom

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest