… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Palvin Barbi lett a legjobb modell

Palvin Barbi lett a legjobb modell

Negyedik alkalommal ünnepelte a hazai sztárvilág színe-java az év legtehetségesebb nőit a Glamour Women of the Year díjátadó gáláján. A magazin a legjobb nők elismeréseként 5 +1 kategóriában hirdetett győztest egy igazán csillogó, exkluzív partin. Pokorny Lia, Janicsák Veca, Tatár Csilla, Palvin Barbara és Abodi Dóra örülhetett a Glamour díjának, amelyet több, mint harmincezer olvasó szavazott meg. Az év hősnője a Romani Design vezetője, Varga Erika lett, míg a legsármosabb férfi idén a Jóban Rosszban színésze, Száraz Dénes lett.

Az egyik legsikeresebb magyar modell, Palvin Barbi is kapott díjat. Fotók: Redlemon

Hazánk legszebb modelljei, legkreatívabb divattervezői, legtehetségesebb színésznői, legmeghatározóbb hangú énekesnői, legtündöklőbb műsorvezetői és legsármosabb férfiai küzdöttek meg egymással. Csütörtök este egy csillogó, a hazai sztárvilág krémjét felvonultató, galmúros party keretén belül adták át a Glamour Women of the Year díjait. Az exkluzív gálát idén is bárki végig izgulhatta a glamouronline.hu élő közvetítésén. Az énekesnők versenyében ezúttal az X Faktor felfedezettje, Janicsák Veca vihette haza a Women of the Year elismerését. „Nagyon erős volt a mezőny, nem számítottam arra, hogy végül én kapom a díjat. Meglepődtem, amikor meghallottam a nevem, fantasztikus érzés volt. Boldog vagyok és köszönettel tartozom a rajongóimnak.” – mondta az énekesnő. A legjobb divattervező Abodi Dóra lett, míg a legjobb modellnek Palvin Barbarát választották, aki ezzel megismételte tavalyi győzelmét. A legjobb színésznők közül Pokorny Lia vette át a Glamour elismerését, míg a műsorvezetők közül a TV2 képernyőse, Tatár Csilla örülhetett. „Ez életem első díja, boldog vagyok, hogy a közönség úgy érezte, méltó vagyok rá. Az elmúlt tíz év munkájának gyümölcse érett most be.” – árulta el könnyeivel küszködve a műsorvezető.

Az este folyamán két különdíj is gazdára talált elismerve a páratlan tehetséget. Trokán Nóra a legstílusosabb nőként vehette át a Women of the Year elismerését, míg Demmer Erika, a legismertebb magyar plus-size modell „A legtündöklőbb arc” birtokosaként  léphetett színpadra.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest