… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Palvin Barbi csábító eleganciája

Palvin Barbi csábító eleganciája

A kifinomult érzékiség első számú életre keltője, az Intimissimi, november 24-én este, Fashion Streeti üzletében, exkluzív karácsonyi kollekció bemutató eseménye keretében megnyitotta az ünnepi szezont, a márka egyik legkedvesebb barátja, Palvin Barbara társaságában.

Elsőkként a magyar divatsajtó képviselői érkeztek meg az elegáns, karácsonyi hangulatot árasztó helyszínre, hogy megcsodálják a tél romantikáját és a szofisztikált csábítást megtestesítő, új kollekciót, valamint együtt ünnepeljenek a nemzetközi szupermodellel.

palvinbarbiBarbara az eseményre egyik kedvenc Intimissimi darabját, a téli kollekció fekete és sötét éjkék fényű csipkéből és tüllből készült Precious Light Elena Balconette melltartóját választotta, amely – a legfrissebb trendnek megfelelően – csak félig párnázott, valamint különleges, fél-kosaras kialakítással és a mélyen dekoltált ruhákat új életre keltő, elegáns, elülső pánttal rendelkezik. A kifinomult, elbűvölő szépségű fehérnemű tündöklő kölcsönhatásba került a sztár által viselt, légies, bézs-fekete selyem blúzzal is, amely klasszikus eleganciájú, fekete bársony nadrággal párosult.

Az este egyik legemlékezetesebb pillanata akkor érkezett el, amikor Palvin Barbara egyetlen varázslatos érintése nyomán fénybe borult az Intimissimi karácsonyfája. Az élménynek a márka és Palvin Barbara rajongói is részeseivé váltak – a vörös szőnyeg mellett összegyűlt, hatalmas közönség tagjai izgatottan vártak a találkozásra kedvenc sztárjukkal, aki szeretettel fogadta őket az Intimissimi üzletében és még egy közös fotóval is megörökíthették ezt a különleges pillanatot.

Az Intimissimi jóvoltából az ünnep, a sikk és a nőiesség minden szépsége és ragyogása  találkozhatott egyetlen felejthetetlen téli estén.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest