… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Ördög Nóri angyalszárnyai

Ördög Nóri angyalszárnyai

Eljött az ősz, magávalhozva a várva várt X-Faktort, aminek háziasszonya ismét a bájos műsorvezető, Őrdög Nóri lett. A tévés elfoglaltságok mellett saját vállalkozását is igazgatja, ezekután nem meglepő az a hely, amit relaxációra, feszültséglevezetésre használ. A Kölyök Klub műsorvezetőjeként, és szerkesztőként indultál, most pedig a legnagyobb műsorok házigazdája vagy.

Szerencsés vagyok, mert szeretem a munkámat, és most már talán elmondhatom, mind műsorvezetőként, mind szerkesztőként elértem azt, amiről eddig csak álmodtam. Hihetetlen érzés egy egész estés műsor munkálatiban részt venni, döntéseket hozni, és látni a munkám eredményét. Mindig büszkeséggel tölt el, amikor hétfőn megkapjuk a nézettségi adatokat, és tudom, én is hozzátettem az elért sikerhez.

Ketten mégiscsak könnyebb lehet műsort vezetni, mint most az X-Faktort egyedül.
Most ezt még nem érzem annyira, a mert csak az előre  leforgatott epizódoknál tartunk, de a későbbiektől én is félek egy kicsit… Élő show-ban egyedül lenni, nagy kihívás – mosolyog.

Miben más egyedül állni a színpadon?
Ha ketten vagyunk, tudunk egymásnak feladni labdákat, vagy kialakulhat olyan párbeszéd, ami átsegít egy adott szituáción. Egyszerűen van melletted egy támasz, amitől te magad is magabiztosabb lehetsz. Remélem, jól veszem majd az akadályokat. Biztosan lesz majd olyan, hogy látszik rajtam az izgalom, vagy valamit véletlenül rosszul mondok. De talán ettől lesz emberi! Az irigyeim ígyis-úgyis találni fognak hibát, elfogadtam már, hogy nem tudok és nem is szeretnék mindenkinek megfelelni.

Mennyire állsz közel az X-Faktor versenyzőihez?
Mindenkivel, aki a zsűri elé került én készítettem az interjút, a továbbjutókkal pedig hetente többször is találkozunk a műsor előkészítése miatt.  Ott vagyok azokon a megbeszéléseken, ahol kitaláljuk az élő adások tematikáját, és próbálok támaszt adni a műsor előtt és alatt is. Ezért van az, hogy minden egyes versenyző elvesztése fájdalmas.

Tudsz énekelni?
Nem igazán… A szerkesztőségi értekezleteken nagy előszeretettel dúdolgatom, vagy énekelgetem azokat a dalokat, amit én ajánlanék az énekeseknek. Már az összes énektanárunk felajánlotta, hogy inkább foglalkozik velem. Feró a múltkor nem állta meg beszólás nélkül, mondta jó lesz, jó lesz, de inkább énekelgess otthon a Palikádnak – nevet.

Marad időd másra is a pörgős életvitel mellett?
Idén kevesebb időt töltök a szerkesztőségben, pont azért, hogy a tévézés ne vegye el minden időmet. Az őrült életvitel 2006-ban a Szombat esti lázzal kezdődött, ami folyamatos készenléttel járt, idén éreztem először, hogy most már sok lesz, muszáj átrendeznem az életem így tíz év szerkesztői munka után. Vannak más vágyaim is, amiket szeretnék megvalósítani.

Csak nem valami médiavállalkozás?
Nem, semmi köze a jelenlegi munkámhoz. A barátnőmmel megalapítottuk az Angel`s Army-t, az angyali hadsereget. Ez egy csajos szolgáltatás, ha valaki nem elégedett a külsejével, hajával, sminkjével, táplálkozásával vagy a lelkével, nyugodtan számíthat ránk, mi segítünk. Persze nem azt állítjuk, hogy mi vagyunk ilyen okosak, hanem összekötjük az érdeklődőket a megfelelő emberekkel. Ebből fejlődött ki az egynapos önbizalom tréningünk, az Angyalműhely, ami tavasszal indult, és havonta rendezzük meg. Egy napra nyolc lány jut, és nyolc szakember foglalkozik velük, stylist, sminkes, fodrász, tartunk egy tréninget a helyes táplálkozásról, lélekbúvárkodunk, van asztrológusunk, protokoll szakemberünk és a férjem is részt vesz a munkában, ő fotósorozatot készít a hölgyekről. És ez még nem minden, mert havonta egyszer tartunk klubesteket is Angels’ Spirit néven, ahol egy-egy híres hölggyel hallgathatnak a résztvevők egy meghitt hangulatú, csajosan közvetlen beszélgetést. A küldetésünk az, hogy mindenki, aki eljön hozzánk, „angyalszárnyakat növesztve”, önbizalommal telve távozzon azzal a jó érzéssel, hogy tartozik valahová.

fotókredit: Nánási Pál

Gondoljátok, hogy szükség van ezekre a programokra?
Mindenféleképpen. Azt látjuk, hogy nagy szükség van az önbizalomra, a pozitív visszajelzésre, amiből egy nőnek sosem elég és ami elengedhetetlen ahhoz, hogy ragyogni tudjon a mindennapokban.

Neked mint nőnek, megvan ez a visszajelzés?
Nagyon szerencsés vagyok hogy azt mondhatom: igen! Mert a férjemtől megkapom ezt a törődést, szeretetet nap mint nap, de előfordult korábban, hogy mondjuk a munkámban én sem kaptam elég visszajelzést, ami eléggé le tud törni, és rossz irányba viszi a dolgokat, ellenben egy kevés dicsérettől szárnyakat kapok.

A munkádban ezek szerint kiteljesedtél, marad idő a családra is?
Ezért igyekeztem a munkát okosan átszervezni, mert ez a „reggel tíztől este tízig” egy igazi  magánélet gyilkosság. Pali már két ilyen szezont végigcsinált velem, idén nem szeretném őt próbára tenni.

És mit kell tennünk, hogy megtartsuk az otthon melegét? Szervezzünk programokat, vagy otthon romantikázzunk?
Mindkettőre szükség van. Én például egyfolytában pörgök, és imádok utazni. Ha végre van egy kis időm, mindig kimozdulunk a férjemmel valahova, szeretem tartalmasan tölteni az időmet. Néha már ő kér, hogy maradjunk inkább otthon kettesben.

Mindig üde vagy és ragyogsz, de gondolom nem egész nap egy szépségszalonban ülsz.
Dehogyis, nekem is megvannak a magam kis trükkjei. Rettentő fontos, hogy az ember hogyan alszik el, és hogyan ébred, nálam mindkettő egy rituálé. Inkább kelek órákkal korábban, csak hogy nyugodtan tudjak készülődni. A fürdőszoba kialakítása is olyan, hogy az a legfontosabb pontja a lakásnak. Tényleg egy fürdőSZOBA, nagy fotellel, párnákkal, tévével. Sőt, a laptopnak is van helye, mert a híreket reggelente szeretem a kádban elolvasni-nevet.

Jól mutat a fotel a fürdőben, de tulajdonképpen mire használod?
Mi sokszor a fürdőszobában szoktunk beszélgetni, amikor egyikünk fürdik, a másik odakucorodik beszélgetni vagy például az e-mailek küldését, a hírolvasást ott fejezem be.

Idén is rövid hajjal kezded az évet, akkor nem csak egy pillanatnyi őrület volt.
Nem, az első pillanatban éreztem, hogy jól döntöttem! Sokáig azt hittem, én egy hosszú hajú típusú lány vagyok, de ha látok egy régi képet magamról, most már nagyon furcsának érzem.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest