… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Öltözködési tippek cicanadrágra

Öltözködési tippek cicanadrágra

Az egyik legnépszerűbb viselet a nyáron a leggings! Nagyon szeretjük őket, azonban vigyázni kell, hogyan és mivel párosítjuk őket! Itt van néhány összeállítás, hogy mindig stílusosak legyetek!

Kényelmes utcai viselet
A nyári napokon nagyon egyszerű és kényelmes viselet a cica nadrág, azonban arra figyeljünk oda, hogy nem helyettesít egy nadrágot, így mindig hosszabb pólókkal, mini ruhákkal vegyük fel! Nyugodtan kombináld a színeket, nemcsak a fekete-fehér létezik! A citromsárga, korall és zöld színek nagyon felkapottak idén!

Ruhával kombinálva
Kisruhákkal is bátran hordhatjuk, ha van olyan darabotok, amit túl rövidnek tartotok, de nagyon szeretnétek használni, akkor vegyetek mellé egy hozzáillő leggingset! A mostani elöl rövid, hátul hosszú szoknyákhoz is remekül passzol.

Elegánsan
Blézerrel párosítva nagyon elegáns szettet is összerakhatunk velük. A lényeg, hogy mindenféleképpen hosszú blézert válasszatok, ami eltakarja a feneket! Így visszafogottak és sikkesek lehettek minden alkalomkor. A fekete és bézs kombinációja szerintünk nagyon trendi, de feldobhatjátok egy pink vagy korall zakóval, cipővel is.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest