… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Nyári divattrendek férfi szemmel- Mit viselj és mit ne szerintük!

Nyári divattrendek férfi szemmel- Mit viselj és mit ne szerintük!

A nők és férfiak hozzáállása a divathoz teljesen különböző. Egy felmérés során kiderült, hogy számos olyan trend van, amitől a pasikat kirázza a hideg, és akadnak olyan ruhadarabok, melyeknek egyik hímnemű sem tud ellenállni.

A közelmúltban végzett felmérés szerint a férfiak nagy része a szoknyákat, nyári ruhákat, és magas sarkú cipőket minden esetben előnyben részesítette, ha női divatról volt szó, ugyanakkor a nadrágok, kiegészítők, tunikák és fürdőruhák tekintetében már megoszlottak a vélemények. A felmérésekből az kiderül, hogy a pasik a bikiniket is más szemmel nézik, mint mi nők, és nagy különbség található abban, melyik fazonokat tartják szexinek.

Szoknyák és nadrágok- Éljen a nőiesség?
Kb. 75 százaléka a pasiknak úgy gondolja, hogy a nőknek többet kellene lenge nyári ruhát és szoknyát viselnie, és ha már ruháról van szó, az sosem lehet túl rövid. A legdögösebb fazonnak az oldalt felsliccelt verziót tartják. A férfiak szerint nadrágot munkahelyen, és vidéki kirándulásokhoz célszerű viselni, egy randin azonban a szoknyát látják a hölgyeken a legszívesebben. A skinny farmer és magas sarkú kombinációért azonban megőrülnek, szexinek és izgalmasnak tartják ezt a párosítást.

Fehér szoknya, Bershka, 6995Ft, Zöld miniszoknya, H&M, 1290Ft

Nyári ruhák- A legkedveltebb ruhadarab
A felmérés szerint a nyári ruhák aratják a pasik körében a legnagyobb sikert, a férfiak nőiesnek tartják, tartozzon bármilyen korosztályba is viselője. A kis fekete ruha nem csak alap ruhadarabnak számít, de az ellenkező nem körében is közkedvelt viselet. A fazonok között a vállkidobós stílusok vonzzák leginkább a férfi tekinteteket, meglepő, de állítólag népszerűbbek, mint a mély V-kivágású társaik. Még meglepőbb, hogy 25 százalék szerint a lenge maxi ruha a legdögösebb viselet. A színek tekintetében az egyszínű, letisztult árnyalatok kerültek a dobogó felső fokára, a legtöbben úgy nyilatkoztak, hogy a nagy, merész minták túl harsányak.

Farmerruha csipkével, Stradivarius, 8995Ft, Rózsaszín váll nélküli ruha, H&M, 2990Ft.

Egy ruhadarab, amit nem szívesen látnak rajtad a pasik- A tunika
Furcsa, de kevés pasi van, akinek a tunika bejönne, a többség szerint ez a darab túlságosan zsákszerű, és a legnagyobb hátránya, hogy nem illeszkedik a női alakhoz.

A kritikus pont- Cipők
Talán nem meglepő, hogy 65 százaléka az uraknak a magas sarkú lábbelire tette le voksát, és csak 20 százalék mondta azt, hogy nem számít, hogy lapos talpút, tűsarkakat, vagy edző cipőt visel kedvese. Abban azonban egyetértettek, hogy a magas sarkúban a nők játékos és könnyed megjelenést kapnak.

 Háromszög alakú falatnyi kötős bikinik
Manapság a háromszög alakú bikinik kötős alsó résszel a legnépszerűbb fazonok között vannak a nők körében. Ezekre a fürdőruhákra jellemző, hogy szinte alig tartalmaznak anyagot. A felmérésből kiderült, hogy a férfiak 74 százaléka kedveli a háromszög alakú, semmi kis fazonokat, 26 százalék azonban úgy gondolta, hogy túlságosan sokat mutatnak, és kevés teret enged a fantáziának. Minden fürdőruha nagyobb szavazatot kapott a pasik körében, amiben egy kicsivel több anyag volt.

A bandeau- A legkedveltebb fazon
Férfiak és nők egyaránt egyetértenek abban, hogy a vállnélküli felsőrészek a Római korba repítenek vissza, amikor a női mellek még ruhák rejtekébe voltak csomagolva. Talán ez a történelmi jelentősége annak, a férfiak 89 százaléka megőrül ezért a fazonért, és csupán 11 százalék mondta, azt hogy nem kedveli a bandeaut.

Fekete-fehér csíkos fürdőruha felső rész, H&M, 2990Ft, Kötős fekete-fehér fürdőruha alsó rész, H&M, 2490Ft, Bandeau melltartó, H&M, 2990Ft,

Egyrészes fürdőruha
Mostanában egyre kevesebb nő hordd egyrészes fürdőruhát, annak ellenére, hogy a férfiak nagyon is kedvelik ezt a stílust. A megkérdezett 65 százalékának tetszett, és csak 35 százalék mondta azt, hogy nem szívesen látná kedvesén. Az egyetlen szabály az volt, hogy a fürdőruha szexi, és nőies legyen, és ne úgy nézzen ki viselője, mint az olimpiai úszócsapat tagja.

Tankini- Egy megosztó viselet
A tankini népszerűsége a 90-es évekbe érte el a tetőfokot, köszönhető ez annak, hogy a fazon kombinálja az egyrészes fürdőruha visszafogottságát, a kétrészes stílusával és kényelmével. Talán ez a forma volt a legmegosztóbb a férfiak körében, 53 százaléknak tetszett ez a fazon, míg 47 százalék úgy gondolta, hogy olyan, mint amikor a férfiak pólót viselnek a medencében.


 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest