… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Majdnem az enyém lett Fergie helye!

Majdnem az enyém lett Fergie helye!

A Pussycat Doll mesél szerelméről,  Lewis Hamilton-ról, illetve arról, hogy ő igazából egy teljesen hétköznapi, érzelmes nő. Nicole Scherzingernek mindene megvan, amit egy nő igazán kívánhat: gyönyörű, fantasztikus alakja van, a világ legnépszerűbb női együttesének a vezető énekese. Mellesleg az egyik leggazdagabb sportolóval, Lewis Hamiltonnal randizik. Azonban Nicole nem szállt el a sikertől és a népszerűségtől. Két lábbal jár a földön, aki tudja mit akar az élettől.

Nyilván a hétköznapokon Lewis a személyi sofőröd. Hogy vezet, amikor nincs tétje a dolognak, egyszerűen csak el akartok jutni valahova?
Természetesen Lewis nagyon jól vezet, de sokszor félek mellette, hiszen nem tud teljesen elvonatkoztatni a versenyzéstől és a gyorsaságtól. Ez most tudom, hogy őrülten hangzik. Persze sokat ülök az anyósülésen, amikor csak tehetjük együtt vagyunk, de az elfoglaltságaink miatt, ez nem mindig úgy alakul, ahogy tervezzük. Egyébként ami engem illet, én is elég jól kezelem a kormányt, egy idegen helyen is feltalálom magam, és élvezem a vezetést.

Áruld el, jobbak az angol fiúk, mint az amerikai srácok? Miben mások?
Sokkal tanultabbak, világlátottabbak, jobban érdeklődnek a kultúra iránt és szórakoztatóak. Lewis-ban és bennem nagyon sok közös vonás van, sok mindent csinálunk együtt, és ami jó az egészben, hogy minden nap tudunk valami újat nyújtani egymásnak.

Hogyan kezelitek, hogy életetek egy része a nyilvánosság előtt zajlik?
Ugyanolyan a magánéletünk, mint bárki másnak, próbálunk minél távolabb maradni a médiától, ami persze nem mindig sikerül. Természetesen részt veszünk a közéletben, néhány hivatalos eseményen, partikon. De teljesen normális emberekként éljük az életünket, akik elkötelezettek a munkájuk iránt. Egyszerűen éljük az álmainkat.

Hogy hódítottad meg a szívét? Köztudott, hogy a fiatal, sikeres sportolók nem akarnak könnyen megállapodni.
Semmi sem lehet szexisebb, mint ha magadat adod. Mi nagyon sokat nevetünk együtt és elszórakoztatjuk egymást, talán ez az egyik kulcsa annak, hogy sikeres a kapcsolatunk. Fontos még az önbizalom és hogy ne vedd halálosan komolyan a dolgokat, de minden a kémiai résznél dől el, vagyis a fizikális vonzalom alapvető.

Mindig magabiztos lány voltál? Vagy a sikernek köszönhető, hogy ennyire tisztába kerültél saját magaddal?
Néhány évvel ezelőtt, egyáltalán nem volt önbizalmam, állandóan attól rettegtem, hogy mit gondolnak rólam mások, szégyellős voltam és bizonytalan. Sok mindenen keresztül mentem az életben és ezek változtattak rajtam és megerősítettek. Először háttérénekesként kezdtem, majd egy bandának a tagja lettem, de sok visszautasítással kellett szembenéznem a pályám során. Majd jött a Pussycat Dolls és 180 fokos fordulatot vett az életem.

Azért biztos vannak napok, amikor kevésbé érzed jól magad a bőrödben. Ilyenkor mit teszel, hogy újra visszakerülj a régi kerékvágásba?
Mindenkinek vannak rosszabb napjai vagy időszakai. Nekem ilyen esetekben a futás nagyon sokat segít, azon kívül, hogy fizikálisan megdolgoztat, mentálisan kikapcsol, elszállnak a negatív gondolataim.

A futás mellett mit sportolsz és egyáltalán hogyan tartod formában magad?
A Pussycat Dolls-os lányokkal egymást inspiráljuk, együtt járunk kondizni is egy Los Angeles-i fitneszterembe, ahol az edzéstervek összeállítása mellett, az egészséges táplálkozást illetően is minden segítséget megkapunk. Nem mintha, a színpadi próbák, a tánckoreográfiák nem mozgatnánk meg minket, de a súlyzós edzés feltétlen szükséges, hogy a tónusos, de nőies izomzatunkat tartani tudjuk. A testünk valamelyest munkaeszköz is, ezért nem hanyagolhatjuk el magunkat.

Az igaz, hogy mielőtt a Pussycat Dolls tagja lettél, felkértek, hogy legyél egy másik banda énekesnője?
Igaz, nagyon érdekes sztori volt, és ha elvállaltam volna, akkor most én lennék Fergie helyett a Black Eyed Peas énekesnője. Viszont azt érzem, hogy a lehető legjobban alakult mindenki számára az, hogy úgy döntöttem, hogy inkább lánycsapatban szeretnék énekelni. A Dolls-ban nagyon jól érzem magam és Fergie-nek pedig a Black Eyed Peas jött be karrier szempontjából. Ezt már csak azért is tudom, mert mély barátság alakult ki közöttünk.

Egy lánybandának mindig csinosan és divatosan kell öltöznie. Illetve kissé kihívóan is, a magánéletben is ezt követitek?
Néha legszívesebben csak melegítőben lennék egész nap, néha pedig azt érzem, hogy valami szexis darabhoz van kedvem. Sokszor viselünk bohó, egyedi ruhákat, de van, hogy egy sima pólóban, farmerban és papucsban lépünk utcára.

Aggódtál valaha amiatt, hogy a legrosszabbul öltözött sztárok listájára kerülsz?
Voltam már a listán és meg is fogadtam, hogy soha többet nem hordom azt a ruhát, ami miatt megszavazott a közönség. Akkora szégyen volt, de sajnos ezek a negatívumok is hozzátartozik ahhoz, hogy ismert ember vagyok. Viszont egy parti alkalmával, mikor egy Christian Louboutin csizmát viseltem, nem győztek gyönyörködni a nők körülöttem, majd a következő héten megjelentek egy ugyanolyan vagy hasonló darabban. Bevallom, hogy nagyon jó érzés volt!

Melyik az a szépségeszköz, ami nélkül nem tudnál élni?
Gyakorlatilag nincs ilyen. Ha nem viselek make-upot, akkor csak egy kis szájfényt teszek az ajkamra, mert a napszemüveg úgyis eltakarja a többit…..szóval mégis van…. a napszemüveg, ez az alapvető szépségeszközöm.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest