… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Nem menekülhetnek a nők előle

Nem menekülhetnek a nők előle

Mi jut eszünkbe Ryan Goslingról a nők legújabb álompasijáról? Az, hogy jóképű, szenvtelen, megszállott. Nem szokványos szépfiúval van dolgunk. Amikor először meglátjuk megjegyezzük, másodszor felismerjük és magunkban elmosolyodunk, harmadszor már nem szívesen vesszük le a szemünket róla.

Nem tanult színészetet
A kanadai származású színész jövő hónapban ünnepli 31. születésnapját. A siker mindez idáig váratott magára, idén ősszel azonban három filmmel is berobban, a Blue Valentine-t már láthattuk, az Őrült, dilis szerelem, amiben egy szívdöglesztő pofátlan macsót alakít, és a Drive most fut a mozikban. Gosling nem tanult színészetet, először tiniként egy gyerekprodukcióban szerepelt Justin Timberlake-kel, ezt követően kisebb tévészerepeket kapott, így például feltűnt az itthon is népszerű Váratlan utazásban. Az iskolában kevésbé állta meg a helyét, annyira kezelhetetlen volt, hogy édesanyja kénytelen volt otthon taníttatni fiát, nem hiába ragadt rá ebben az időben a ’Trouble’ becenév. Ryan vagány kisrác volt, már hat éves korában hatalmas egoja volt. „Pózoltam, és bicepsz gyakorlatokat végeztem, majd mutogattam magam milyen izmos vagyok. Én elhittem magamról, fogalmam sem volt róla mások miért nevetnek ki”- emlékezett vissza a színész.

Híres nők omlottak karjaiba
Az első nagy kiugrást Az emlékezz a titánokra című sportfilm jelentette, de az ismertséget leginkább a Sandra Bullock oldalán játszott Kísérleti gyilkosság hozta meg. Ehhez állítólag a jól bevált receptet használta, vagyis összejött a nála jóval idősebb Bullock-al. Sőt, ezt megismételte a Szerelmünk lapjai című filmben partnerével, Rachel McAdams-el. Párosuk olyan lehengerlő volt, hogy megnyerték a legjobb filmes csókért járó díjat. Kapcsolatuk véget ért, de a színész azóta is visszasírja McAdams kiasszonyt, akivel két évet töltött együtt. „Ennek a filmnek köszönhetem az életem egyik legnagyobb szerelmét Rachelt. Sokan azt mondják, ez egy romantikus film, ami rólunk szól, holott a mi kapcsolatunk, és ahogy összejöttünk sokkal romantikusabb volt”-mondja mosolyogva.

Új szerelme, Eva Mendes
Nem sokáig keringett a pletyka a vonzó agglegényről, egy újabb film újabb szóbeszédre adott okot. A hölgy, aki rendeltetésszerűen feltűnik a színen most a szépséges Eva Mendes. A stábtagok elbeszélése szerint a forgatáson izzott a levegő a szerelmesek között, akiket először Disneylandban láttak kéz a kézben sétálni. Eva Mendes hét évvel idősebb kollégájánál, akit előző kapcsolataiban sem zavart a korkülönbség. „Eva rendkívül izgatott volt, hogy a jóképű Ryan lesz a vásznon a partnere. Sokszor megjegyezte nekünk mennyire elragadónak találja”- árulta el az egyik stábtag. A fiatal színész boldogsága már megkérdőjelezhető, úgy látszik tanult a múlt hibáiból, és ennek minap hangot is adott az egyik neves angol napilapnak. „Hollywoodnak nagy szerepe van abban, hogy a kapcsolatok zátonyra futnak.  A showbiznisz a bűnös”- állítja meglepő komolysággal. „Amikor mindkét fél a rivaldafényben él, túl nagy figyelem irányul rájuk, ami megöli a kapcsolatot.” A szerelmespár első közös filmje csak 2013-ban kerül a moziba, amiben házastársakat játszanak. Ki tudja, mire eljön a bemutató ideje, talán már azok lesznek, bár Ryan egyelőre fürdik a sármos, nőtlen férfi szerepében, amiről nem biztos, hogy a közeljövőben lemondana.

Legújabb filmjük, a Hatalom árnyékában premierjén George Clooneyval

Hozzászólások

Pin It on Pinterest