… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Napszemüveg trend a nyárra!

Napszemüveg trend a nyárra!

Idén sem mindegy, hogy milyen napszemüvegben mész ki a strandra! Összeszedtük nektek a legdivatosabb darabokat, hogy semmi ne hiányozzon a nyári hangulatból! Nagyon fontos, hogy vásárláskor tartsuk szem előtt az arcformánkat és azt, hogy milyen a stílusunk, na meg persze, hogy divatosak legyünk!

Fiatalos
A Ray Ban napszemüvegek iszonyatosan nagy divatot hoztak be, ami már több éve töretlen. Az SZTK keretes, fekete szemüveg ma már szinte minden fiatalnál megtalálhatók. Számos cég átvette a formáját és kezdte el gyártani a saját márkája alatt, de az első és eredeti akkor is Ray Ban!

Szivárványos lencsék
A színes lencsék szerintünk még mindig nem divatosak, ezzel ellentétben viszont idén rengeteg ilyennel találkozhatunk. Számtalan szín közül válogathatunk, legyen az zöld, kék vagy sárga!

Színes darabok
A neon láz itt is felütötte a fejét, minden őrült színben és összeállításban találhatunk szemüvegeket. Szerintünk nagyon jól passzolnak ezek a szépen lebarnult bőrhöz, tehát egy ilyet mindenképpen szerezz be, ha ki akarsz tűnni az unalmas tömegből!

Tarka napszemüveg, Bershka 3595 Ft, Barack színű napszemüveg, Mango 5995 Ft, Zöld napszemüveg, Mango 3995 Ft, Állatmintás napszemüveg, Mango 6595 Ft, Mustár sárga napszemüveg, Mango 5995 Ft, Pink napszemüveg, H&M 1290 Ft, Állatmintás napszemüveg vajszínű szárral, Zara 4995 Ft.

Romantikus
Érdekes, hogy a hippi stílus mennyire visszajött az idén. A szemüvegek terén ez a szív alakú lencséknél figyelhető meg! Nagyon viccesen áll egy ilyen darab, a gyerekkorunkat idézik fel. Szerintünk ezt csak nagyon bátor és magabiztos emberek vállalják be!

Kerek fazon
A kerek szemüvegek kicsit hóbortosan néznek ki és nem mindenkinek állnak jól! Egy biztos, akihez illik, annál nagyon jól fel tudja dobni a kinézetet. Szűk farmer, bő ing, kócos haj és a kerek napszemüveg, Elton John után szabadon!

Fekete keretes napszemüveg, Mango 6595 Ft, Színes napszemüveg, H&M 1990 Ft, Keret nélküli napszemüveg, Mango 4995 Ft.

Szögletes
Carolina Herrera vezette be a divatba a szögletes napszemüvegeket. Idén is nagy népszerűségnek örvend és több márka is kihozta saját darabjait, így bőven van miből válogatnunk.

Sportos
Gumipántos napszemüvegeket eddig csak a sportolók hordtak. Nyáron ez a szokás megdőlni látszik, hiszen ezek a szemvédők is hódításra indultak. Kíváncsiak vagyunk mekkora sikerrel!

Cicaszem
A macskatekintet nemcsak a sminkeknél, de a napszemüvegeknél is trendi. Igazán egyedi és nőies. Azoknak ajánlanánk, akik szeretnek elegánsan és sikkesen öltözködni.

Leopárd mintás napszemüveg, Mango 4995 Ft, Fehér napszemüveg, Mango 5995 Ft, Feket-fehér napszemüveg, Mango 6595 Ft.

Keret nélküli
Ezelőtt pár évvel már feltűntek a keretnélküli napszemüvegek, akinek esetleg még megvan otthon, az vegye elő és porolja le, mert újra fénykorúkat élik.

 

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest