… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Nagyszabású partin mutatkozott be az adidas UltraBOOST X

Nagyszabású partin mutatkozott be az adidas UltraBOOST X

Virtuális futóverseny, táncshow, egyedi cipődíszek, fotókiállítás – többek között ilyen programok várták a hazai divat- és sportvilág képviselőit múlt héten a teljesen megújult Váci utcai adidas üzletben, amely idén ünnepli 30. születésnapját. Az eseményen résztvevők – többek között Iszak Eszti, Szilágyi Szilvi, Kováts Vera, Béres Alexandra, Keszthelyi Vivien, Debreczeni Zita és unokatestvére, Dóra – mind azért érkeztek a márka partijára, hogy megismerjék az új női futócipőt, az UltraBOOST X modellt. Az eseményen futóversenyt is rendeztek, amelynek díjazottja Lola lett.

Puskás Peti_Iszak EsztiA hazai futók között is rövid idő alatt ikonikussá váltak az adidas UltraBOOST futócipői. Az unisex modellből női színállások eddig is elérhetőek voltak, most pedig megérkezett a csúcscipő kimondottan női lábra szabott változata,az igazi határtalan futóélménynek eléréséhez.

A cipőt egy rendhagyópartin mutatták be a múlt hét végén, ahol minden a futásról szólt. Az eseményen felvonult a haza divatvilág és híres hölgyek apraja-nagyja, akik közül többen már előzetesen kipróbálták az új futócipőt. Iszak Eszter, Debreczeni Dóra modell és Keszthelyi Vivien autóversenyző már hetekkel ezelőtt tesztelte Budapest utcáin az új darabot, amelyről Bársony Bence egy fotósorozatot is készített. A hölgyek az eseményen számoltak be a tapasztalataikról.

Az új adidas UltraBOOSTX cipőt úgy fejlesztették ki, hogy leképezze futás közben a női láb sziluettjét, ezzel is segítve a női futók teljesítményét. Iszak Eszti elmondta, hogy még soha nem volt ilyen ideális futócipője. „A varrásoktól mentes felsőrész miatt olyan, mintha nem lenne semmi a lábamon, csak egy vastagabb zokni és egy kényelmes futópadon futnék. Ráadásul az alsó boltíves technológia tökéletesen tartja a lábamat” – tette hozzá Eszti.

Debreczeni Dórinak a legfontosabb szempont a futócipőinél, hogy védje a térdet futás közben. Amikor megkapta az adidas új fejlesztését, akkor első körben futópadon tesztelte a cipőt, ahol nagyon jól működött, majd a Balaton mellett egy 14 km-es távon is bizonyított az UltraBOOST X, amellyel ezt a hosszabbfutást is térdfájás nélkül tette mega modell.

Debreczeni Zita_Debreczeni DóraKeszthelyi Vivien arról számolt be, hogybetonon is nagyon élvezte az új cipőben a futást, a rugalmasBOOST technológiának köszönhetően. A cipő talpszerkezete ugyanis BOOST cellák ezreiből épül fel, melyek a maximális energiavisszaadásról gondoskodnak.

A cipőt bemutató eseményen Végső Péter, az adidas Budapest brand managere elmondta: “A cipő fejlesztése során az ARAMIS technológiát hívtuk segítségül és kamerák, illetve szenzorok segítségével elemeztük a futók mozgását. Ezek a kutatási eredményeknagyban segítettek minket , hogy a nők futócipő igényeit minden szinten megismerjük, így az UltraBOOST X egy olyan cipő lett, amely a leginnovatívabb technológiák segítségével minden tekintetben kiszolgálja a női futók igényeit.  Azt gondolom, hogy ezzel az újítással egy olyan eszközt adunk a hölgyek kezébe, mely lebontja a korábbi gátakat, hogy kihozzák magukból a maximumot.”

A rendezvényen kinect futóversenyen tesztelhették a vendégek az új női futócipőt, aminek első helyezettje Keszthelyi Vivien lett, a második helyen pedig Lola végzett. A rendezvényen ott volt még testvérével Szilágyi Szilvi, Molnár Ferenc Caramel felesége, Kováts Vera, Debreczeni Zita és Puskás Peti, Béres Alexandra pedig kislányát, Flórát is elhozta.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest