… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Nagy Sanyi a klasszikusokra esküszik

Nagy Sanyi a klasszikusokra esküszik

Nagy Sándor körül zajlik az élet. A népszerű színészt a közelmúltban nem csak a színházban láthattuk más bőrébe bújni, hanem a TV2 nagysikerű produkciójában, a Sztárban Sztár színpadán is hétről hétre csodálhattuk átalakulásait.  Sanyi a műsor végével sem pihen, gőzerővel próbál a Játékszín új bemutatóira, és a Madách Színházban is rendszeresen megtalálhatja Őt a közönség.
Mi stílusról és cipőkről faggattuk a közkedvelt előadóművészt.

Most, hogy beköszöntött az igazi hideg, milyen darabok váltják a ruhatáradban a könnyedebb, őszi cipőket?
A klasszikusabb, letisztultabb stílust részesítem előnyben, így a téli napokon általában bakancsokat, és bélelt, magasított szárú cipőket hordok.

Mi a fő szempont nálad, ha cipőkről van szó? Van olyan fazon, vagy szín, amit kifejezetten szeretsz, vagy mindig a kényelem az elsődleges szempont?
Színek terén a fekete, és a barna az örök befutó. Színes modelleket maximum nyáron viselek, de akkor is csak a fehér alap, és egy-egy extra szín az elfogadott nálam, nem kedvelem a túl harsány darabokat. Cipő vásárlásnál a praktikum is fontos tényező, a kényelem mellett az is számít, hogy könnyen tisztítható legyen a kiválasztott lábbeli, ezért például a velúr cipőkből csak a feketék jöhetnek szóba.

Van kedvenc lábbelid, esetleg akad féltve őrzött darab a cipős szekrényedben, amelyhez fontos emlékek kötődnek?
A Volt egyszer egy csapat című musical-ben léphettem először a Madách Színház színpadára még 2005-ben. A darabban egy focistát alakítottam, és az előadásban hordott stoplis futball cipőt megtarthattam az utolsó előadás után. Számomra nagyon kedves időszakot jelképez ez az ereklye, így a mai napig a szekrény mélyén őrzöm.

A Játékszín vadiúj előadásában a Primadonnákban női kosztümbe bújsz. Milyen cipő jár a kihíváshoz, és hogy sikerül boldogulni benne?
A jelmeztervezőnknek Kovács Yvette Alidának nincs könnyű dolga, hisz fontos, hogy valóban szép hölgyekké varázsoljon bennünket, ami két férfi esetében nem kis feladat. Első körben szó esett igazi tűsarkú körömcipőkről, de végül a praktikum győzedelmeskedett. Így enyhén magasított, ám stabil sarkakkal rendelkező darabokban játszhatjuk végig az előadást.

A mostani téli szezon slágerei az elegáns fazonú, rövidebb szárú bakancsok. A Salamander üzletek polcain is sok ilyen lábbeli található. Hogy állsz ezzel a stílussal?
Ez a vonal közel áll a szívemhez, szívesen hordok ilyen modelleket. Most, hogy kopogtatnak a mínuszok, lassan be is szerzek egy hasonló darabot.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest