… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Na melyik csodaszép színésznő lett a Chloé új arca?

Na melyik csodaszép színésznő lett a Chloé új arca?

A Chloé ikonikus illatának 10. évfordulója alkalmából a Coty örömmel mutatja be az amerikai színésznőt, Haley Bennett-et, mint az új reklámkampánya arcát. Haley csatlakozik a szabadszellemű Chloé lányokhoz, akik már mind képviselték ezt a meghatározó illatot: a színésznőktől -Dree Hemingway, Clémence Poesyés Chloe Sevigny – a modellekig – Anja Rubik – csak hogy néhányat említsünk közülük.

Haley Benett - OFFICIAL PORTRAIT

Haley Hollywood-i debütálása után – Hugh Grant és Drew Barrymore mellett a Zene és szöveg című filmben -,a színésznő több nagyobb filmben is megjelent olyan neves színészek oldalán, mint Denzel Washington, Emily Blunt, Warren Beatty ésChris Pratt. Hollywood egyik legkeresettebb fiatal színésznőjévé vált, jelenleg is több filmben szerepel: mint példáulAhétmesterlövész (2016), vagyA lány a vonaton (2016), valamint a nemsokára megjelenő Thank You for Your Service (2017). Természetes szépsége és a képernyőn való hirtelen, meglepő megjelenése miatt lett Haley Bennett a tökéletes választás, hogy képviselje a divatház értékeit és megtestesítse a modern Chloé lányok gondtalan életszemléletét. “Évek óta nagy rajongója vagyok Chloé-nak, ezért egy hatalmas megtiszteltetés és kiváltság, hogy engem választottak az új kampány arcának. Chloé a nőiességet és a szabadságot sugározza. Büszke vagyok, hogy képviselhetem a márkát, ami mindig is ünnepelte az erős nőket.”- nyilatkozta Bennett.

Simona Cattaneo, a Coty Luxury Marketingvezetője szerint:“Haley Bennett-et választani az ikonikus illatunk új kampányarcaként könnyű döntés volt. Könnyed stílusával és kisugárzásával tökéletesen megtestesíti a hamisítatlan Chloé lányt: egy erős, nőies, magabiztos nőt, aki a vágyai szerint él és mindig hű önmagához.” “Haley Bennett kézenfekvő választás volt a kampányhoz. Természetes nőiessége ötvözi a bájt és az akaraterőt. Tudja, merre tart és csatlakozik a gondtalan és magabiztos Chloé lányok köréhez, akik mernek önmaguk lenni.”- adta hozzá Geoffroy de la Bourdonnaye, a Chloéelnöke.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest