… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Na de mégis mennyit keresnek?

Na de mégis mennyit keresnek?

Még a sztárok közül is sokan csak 30, vagy 40 évesen lesznek jól kereső hírességek. Vannak azonban olyan fiatalok, akik már huszonéves korukra, vagy még előbb dollármilliomosok lettek. Kik ők, és mire költik a pénzüket?


RIHANNA, 23

Vagyona: kb. 40 millió dollár
A barbadosi énekesnő 14 millió eladott lemezzel tett szert a vagyonára, amit reklámbevételekkel egészít ki. Az ismert rapper, Jay Z fedezte fel 17 évesen, de egy évvel később elváltak az útjaik. Rihanna új producert keresett magának, és ez lett a legnagyobb kiadása, igaz, nem tervezte.  A férfi ugyanis átverte, több millió dollárral károsította meg az énekesnőt. A családja által csak RiRinek becézett sztár hobbija a vásárlás és utazás, de szívesen költ kedvenc előadóira, lelkes CD-gyűjtő, san diegoi otthonában megtalálható Madonna, Beyonce, Mariah Carey, Alicia Keys, Whitney Houston és Bob Marley összes lemeze. Egy darabig még nem tervez családot, de a szívén viseli a gyerekek sorsát. Több alapítványt támogat, sőt volt olyan gyerek, akinek ő segített donort keresni. Ezek a nemes gesztusok sem óvták meg vadállat barátjától, Chris Brown úgy megverte egy vita után, hogy utána plasztikai műtétet kellett végrehajtani az arcán. Így ő azon kevesek közé tartozik a sztárvilágban, akik nem szórakozásból mennek a plasztikai sebészetre.

Hollywood új generációja és akikra emlékeztetnek

ZAC EFRON, 23
Vagyona: kb. 9 millió dollár
A Kaliforniában született, Zachary David Alexander Efron néven anyakönyvezett ifjú sztár egy év alatt tett szert szinte teljes vagyonára. 2007-ben ugyanis bő 5 millió dollárt keresett a High School Musical 3. részével. Azonban a film kapcsán nem csak egy nagyadag pénzre tett szert, hanem egy új barátnőre, mivel összejött a női főszereplő Vanessa Hudgens-szel. Gyerekkora óta kiválóan énekel, így került a High School Musicalben, amelynek betétdalaival felkerült az amerikai slágerlistákra. Színészként pedig már többször láthattuk, bár akkor még nem tudtuk, hogy ekkora sztár lesz, ugyanis fiatalon szerepelt a Vészhelyzet, az NCIS és CSI: Miami egy-egy epizódjában. Kevés szabadidejét  igyekszik a barátaival és a barátnőjével eltölteni, ilyenkor pénz nem számít alapon szórakoznak, általában Zac számlájára. Valószínűleg pár jet-ski-zéstől, gokartozástól Zac még nem fog csődbe menni. Emellett még egy jelentős hobbija van: baseball kártyákat gyűjt. Vagyonával jól gazdálkodik, csak egy kis apartman lakás vett Los Angeles tengerpartján, ahol párjával és háziállataival, kutyáival (Dreamer, Puppy) és egy macskával (Simon) él.

EMMA ROBERTS, 20
Vagyona: kb. 4 millió dollár
Emma-nak a vérében csörgedezik a színészmesterség, mivel az apja Eric Roberts is ismert művész, de igazából a nagynénje híres, aki nem más, mint Julia Roberts. Emma talán ezeknek a kapcsolatoknak köszönhetően 9 évesen már filmben szerepelt (Johnny Depp lányát játszotta), majd 10 éves korától kezdve a Nickelodeon gyerek tévén szerepelt rendszeresen. Talán mondani se kell: tud énekelni, így már 2 saját albuma jelent meg Amerikában. Csak idén két filmet forgat egyszerre. A vágyai még a korához méltóan szerények, nemrég teljesült közülük az egyik legnagyobb, autogramot kapott a Harry Potter filmek szereplőjétől, Rupert Grinttől. Jelenleg New Yorkba készül, ősztől szeretne komolyan színészetet tanulni a Broadway valamelyik színházában. A pénzével egyelőre spórol, albérletet keres, mivel nem biztos benne, hogy sokáig marad a városban. Egy hatalmas terepjárót azért már vett magának, hogy ne maradjon le a divattól.

A kis Harry Potter sztárnak, Clive Owen a példaképe

MILEY CYRUS, 18
Vagyona: kb. 20 millió dollár
A Hannah Montana című sorozattal ismertté váló lány eredeti neve Destiny Hope Cyrus. Új nevét a mosolygóssága miatt kapta, a „smiley” szóból elhagyták az első betűt. Már 14 éves korától kezdve játszik sorozatokban. Azóta több saját lemeze is megjelent. Sorozatának népszerűségére jellemző, hogy a Disney cég ruhák tervezésébe kezdett, hogy a rajongók „Hannah Montana-san” öltözködhessenek. Ezek kialakításában Miley aktívan részt vesz. Szerencsére már most akkora a vagyona, hogy ne tudja veszélybe sodorni hobbijával, ami a vásárlás. Emellett imád koncertekre járni, ilyenkor meghívja a barátait, ő fizet mindent. Hamarosan megszerzi a jogosítványát, így a következő nagy kiadás kedvenc kabrióinak beszerzése lesz.

DANIEL RADCLIFFE, 22
Vagyona: kb. 30 millió dollár
Már 10 évesen tv filmben játszott Harry Potter, akinek szerepét 12 évesen kapta meg. Ez rögtön világsikert hozott, így a később elkészült részekért már hatalmas gázsit kérhetett, hiszen nélküle elképzelhetetlen lett volna a folytatás. Az első filmért még csak negyedmillió dollárt, a legutóbbiért viszont 14 millió dollárt, ezzel minden idők legjobban fizetett 20 év alatti színésze lett. Az ő esetében csak az kérdéses, hogy sikerül-e kitörni Harry Potter szerepéből. Aggódnia azonban már nem kell, ha okosan gazdálkodik, valószínűleg 30 millió dollárból elél élete végéig. Csak egy nagyobb tételre adott ki pénzt eddig, bő 4 millió dollárért vett egy new yorki luxuslakást. Emellett megvette álmai autóját, ami egy hétköznapi Fiat Punto, bár mostanában a kelleténél kicsit több pénze megy el alkoholra, sőt újabban erősen dohányzik, amiért már a következő szerepe is veszélybe került. Lehet emiatt nem nőtt meg, ugyanis mindössze 165 centiméter magas.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest