… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Mitől érzi magát igazán nőnek a nő?

Mitől érzi magát igazán nőnek a nő?

Kinek próbálunk mi, nők nap mint nap megfelelni? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket feszegetett Ördög Nóra és Törköly Erika, az Angels’ Army alapítói Dukai Regina, Nánási Pál és Muri Enikő társaságában.

Az AVON rendezvényén Ördög Nóra vezetésével közismert személyiségek szakértők társaságában osztották meg véleményüket és tanácsaikat. A beszélgetések témája a nőiesség megélése, a szépség és a magabiztosság kapcsolata volt. Ördög Nóra, a Solutions termékcsalád arca szerint a belső harmóniához vezető út az önismeret, az elfogadás, az önszeretet és az önbizalom lépcsőin át vezet. „Ha tisztában vagyunk értékeinkkel, akkor az a kisugárzásunkon is érződik majd, mely magabiztossá és vonzóvá tesz minket” – vélekedik a műsorvezetőnő. Ha a külsőről és a bőrápolásról van szó, Nórának a külső-belső hidratálás a legfontosabb. „Fontos, hogy mindenki megtalálja a saját bőrtípusának megfelelő arckrémet, én ezért választottam a Beautiful Hydration krémcsaládot” – nyilatkozta az eseményen. A víz hidratáló erejét Ördög Nóra szerint egy egyszerű példa is igazolja: ha kiszárad, kicserepesedik a szád, igyál meg fél liter vizet és 20 percen belül érezni fogod a változást. A bevitt folyadék hatására ajkad érezhetően puhábbá válik!

Dukai Regina a természetes szépség híve. A vágyott külső elérése érdekében számára az első a mozgás, amely amellett, hogy formálja a testet, energiával tölt fel. A rendszeres edzésen túl a modell-énekesnő a helyes táplálkozást tartja a legfontosabbnak. „A legfontosabb, hogy elhagyjuk a népszerű cukros ételeket és italokat” – tanácsolja. Ördög Nórával egyetértve Regina szerint is a hidratálás és a megfelelő krémek kiválasztása a bőrápolás alapja. „Fontos, hogy ne keverjük össze-vissza az arckrémeket, ha megtaláltuk a megfelelőt, maradjunk annál. Nem feltétlenül a legdrágább a legjobb, de a legolcsóbb se legyen az egyértelmű választás” – tette hozzá.

Muri Enikő szerint a smink sokat dobhat a külsőnkön. „A jó smink szerintem olyan akár egy ruhadarab vagy kiegészítő, ráadásul az ízléses smink a férfiak figyelmét is vonzza” – nyilatkozta Enikő, aki kisminkelve sokkal magabiztosabbnak érzi magát. Az énekesnő a rendszeres tonizálás mellett a heti egyszeri bőrradírozást ajánlja. Az arcápolás mellett azonban fontos, hogy a testünk többi részéről se feledkezzünk meg!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest