… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT „Mindig a cipőre fektetem a hangsúlyt!” – Nagy Adrienn

„Mindig a cipőre fektetem a hangsúlyt!” – Nagy Adrienn

Nagy Adrienn, a Megasztár 5. legjobb tizenkét énekese között lehetett. A fiatal tehetség rajong a gyönyörű lábbelikért, nehezen tudja megállni, hogy ne vegyen minden nap egy csinos cipőt.

Amikor elmész cipőt vásárolni, sok időt töltesz a próbálgatással, vagy inkább a cipő kinézete a döntő?
Mivel hétköznap is gyakran hordok magassarkút, nagyon fontos a kényelem. Képes vagyok akár fél órát is tölteni egy cipőben megvétel előtt, hogy eldöntsem tényleg megfelelő e, nem fáj benne a lábam, közben már azon gondolkodom, hova tudnám felvenni először. Szerintem egy nőnek a cipővásárlásra kell a legtöbb időt fordítania, nem csak a kényelem miatt, hanem mert tudomáson szerint a férfiak előszőr egy nő lábát nézik meg, egy csinos cipő, és ápolt lábfej sokmindent elárul magáról a nőről.

Fotó: Tv2

Van olyan cipő, amelyet évszaktól független, bármikor elő tudsz venni a szekrényből?
Leginkább a nyarat és a nyitott szandálokat kedvelem. Ebből van a legtöbb otthon. Mindenféle színben, és fazonban. Kedvelem a feltűnő lábbeliket, ruhákban inkább az egyszerűségre törekszem, kell valami, ami feldobja a külsőmet, és nálam ez abszolút egy cipő. A zártabb platform cipőket szerintem évszaktól függetlenül ősszel, tavasszal és nyáron is lehet hordani. Kisruhákhoz, farmerhez, zakóhoz is lehet őket kombinálni. Minden fellépésemen törekszem arra, hogy magassarkú cipőben legyek, a platform kényelmes, és magabiztosan tudok benne mozogni, ezért inkább a színpadra is ilyen cipőket szoktam választani.

Ügyelsz a szabályokra, amikor cipőt választasz egy ruhához?
Szerintem ennek a korszaknak már vége van, már nem kötelező szabály a színben megegyező öv, és cipő kombó. Mostanában nagyon szeretem kombinálni a neon színeket ettől sokkal érdekesebb lesz egy-egy szett. Azoknak az alapdaraboknál, amely fekete vagy barna, könnyebben tudok találni táskát vagy övet, legalább egy fekete és barna táskám van. De nem szoktam feltétlen ügyelni erre a szabályra.

Hétköznapokra is el tudom képzelni akár egy farmerrel, fehér pólóval, és egy púder színű szandállal, de, hogy ne maradjanak ki a színek, a sárga körömlakk sem hiányozhat. Ez egy olyan táska, amire bármikor ránéznék, jókedvem lenne.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest