… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Milyen az ideális fehérnemű?

Milyen az ideális fehérnemű?

Az ex Spice Girl, Geri Halliwell már nyáron is élvezte, amikor végre megtervezhette az első fürdőruha kollekcióját, azonban a csinos énekesnő itt nem állt meg. Kitalálta, hogy a mai nőknek a fürdőruha mellett, bizony önbizalom növelő fehérneműkre is szükségük van, így jövő tavasszal már bárki megvásárolhatja a Geri Lingeri by Next szuper kényelmes és szexis fehérneműket.

Geri igazán eltalálta mi kell a nőknek, na és persze a férfiaknak... Fotó:Next Lingerie

Míg azonban a fürdőruháknál az énekesnő a vadabb, erőteljes színeket preferálta, addig a jövő nyári fehérnemű kollekciójában a lágyabb, virágos színeket használta. „Nagyon örültem a lehetőségnek, hiszen így végre olyan fehérneműket tervezhettem, amelyek a férfiak ízlését is elnyerik”- árulta el Geri, aki saját bevallása szerint ha hódítani akar, akkor mindig vásárol egy különleges darabot. A kollekció megtervezésénél egyébként arra is ügyelt, hogy a bugyi kisebbnek mutassa a feneket, míg a melltartó a melleket kihangsúlyozza és növelje!

Milyen bugyit szeretnek a férfiak? Hát a Bridget Jones félét biztos nem! Persze attól függ, mi fog történni az első randin?

Hozzászólások

Pin It on Pinterest