… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Mi a közös bennük?

Mi a közös bennük?

Olivia Wilde, Katherine Heigl, Anne Hathaway.  Három belevaló színésznő, akik körül nem hangos a média botránytól, mégis népszerűek. Most arról meséltek, miért nem szeretnének napjaink Hollywoodi sztárképéhez hasonlítani.

Olivia Wilde, a jótékony filmcsillag
A színésznő a Narancsvidék című tini sorozattal robbant be a köztudatba. A meghallgatáson eredetileg Melissa Cooper szerepére jelentkezett, ám azt lecsapta kezéről Mischa Barton. Így végül Alexa Kelly-ként ismerhette meg a közönség. Később számos sorozatban tűnt fel, de az igazi hírnevet a Doktor House-ban nyújtott alakítás hozta meg számára. Wilde tipikusan az a színésznő, aki körül nem hangos botrányoktól a média. Sőt! Szakmailag a kritikusok is dicsérik, és amellett, hogy mostanában rengeteg felkérést kap, szabadidejében haiti menekülttáborokban segít a rászorulókon. Doktor House 13-asa októberben hivatalosan is megvált kedvenc vicodin függő dokinktól. Wilde úgy nyilatkozott szerette a szerepet, de elég volt, végleg eldöntötte, hogy átnyergel a filmezés pályájára. A sorozatok helyett akció filmekkel próbálkozik, 2011-ben szerepelt a Trónok harcában, valamint a Cowboyok és űrlények című filmben, de feltűnt Justin Timberlake szülőjeként is a Lopott időben.  „Szeretem az erős női karaktereket. Ezekben a filmekben a karaktereim közül egyikük sem egy úri kisasszony, vagy egy hajdobálós csinibaba.”- mondta Wilde. Ugyanakkor a színésznő szívesen kipróbálná magát olyan szerepekben, ahol egy lágy nőnek meg kell tanulnia harcolni önmagáért.

A színésznő a Cowboyok és Űrlények premierjén.

Idén szeptemberben Wilde-nak hivatalosan is kimondták a válását. Bár az eset nagyon megviselte, (8 kilót hízott az elmúlt időben), őt magát csöppet sem zavarják a felszedett kilók, sőt állítása szerint végre igazi nőnek érzi magát, nem pedig csontkollekciónak. „Most, hogy van mellem és fenekem, végre úgy nézek ki, mint egy normális nő!” A színésznőnek nem csak a súlya változott, az elmúlt tíz év stílusán is rengeteget formált. Míg a Veronica Guerin című film premierjén 2003-ban egy tangapapucsban és farmerben jelent meg, stílusa később egyre nőiesebb és elegánsabb lett, és bőrdzsekijét lecserélte az estélyi ruhákra.

Katherine Heigl, a nagyszájú díva
Katherine Heigl a Grace Klinika című sorozattal vált ismertté, azóta a színésznő már számos szerepen van túl. Heigl megjelenésében és viselkedésében is kitűnik a Hollywoodi álomgyárból, egy interjúban elmondta, túl lusta ahhoz, hogy Hollywood által elvárt csont sovány sztáralakja legyen, imád enni, és nem szeretné arra pazarolni az idejét, hogy kimerítő edzésekre járjon. „Korábban vágytam arra, hogy úgy nézzek ki, mint Jennifer Aniston, vagy Jessica Alba, de képtelen vagyok egy kilót is leadni!”  A színésznőről általában tudni kell, hogy ami a szívén, a száján. 2008 óta Heiglből például igazi botrányhős lett, nem csak, hogy visszautasította a Grace Klinikáért járó Emmy-jelölést, mondván, hogy a szerepe szörnyen volt megírva abban az évadban, de Felkoppintva című filmjét is anno úton-útfélen negatív jelzőkkel illette.

Katherine hihetetlenül élvezte a Bérgyilkosék forgatását Ashton Kutcherrel.

Magánéleti fronton a legújabb hírek szerint újabb csemetét adoptált férjével három éves kislányuk mellé. Első kislányukat Joshua Kelly-vel Dél-Koreából fogadták örökbe. A színésznő elmondta Naleigha adoptálása nem volt egyszerű, inkább stresszes, és nehéz, ugyanakkor a legcsodálatosabb dolog a világon. Heigl szerint a kislány teljesen megváltoztatta az életét. „Azt hiszem mostanra nőttem fel igazán.”- mondta. A híresség családjában szinte hagyomány az örökbefogadás, Heigl édesanyja és testvére is adoptált korábban gyerekeket. „Számomra nincs különbség örökbefogadás és biológiai szülőség között, mindkettő csodálatos és természetes.

Anne Hathaway- Neveletlen hercegnőből macskanő
Anne Hathaway nem éppen a ne bánts virág típus, bizonyítja ezt a nemsokára mozikba kerülő Sötét lovag- Felemelkedés című film, amiben a színésznő átkapcsol macskanő üzemmódba. Az új filmet hosszas erőnléti felkészülés előzte meg, ami igazi megpróbáltatás volt a színésznő szerint. A macskanő megformálásával Hathaway olyanok nyomába lép, mint Julie Newmar, Michelle Pfeiffer, vagy Halle Berry.

A lány, akit legtöbbször Audrey Hepburnhöz hasonlítanak, először Neveletlen hercegnőként szerzett hírnevet, ezután egymást érték a felkérések, többek között szerepelt az Ördög Pradát visel című filmben, az Alíz Csodaországban, és Jane Austen magánéletében. Hathaway tipikusan a lányregények címszereplőinek valóra váltója, rendkívül jól áll neki a talpraesett 19. századi főhősnő szerepe. A kisugárzása leginkább Hepburnhöz hasonlítható. A színésznő elmondta évekbe tartott, míg elfogadta a testét. „Hihetetlen a nyomás Hollywoodban, folyton azt éreztem, hogy fogyókúráznom kell, sokáig gondolkoztam plasztikai műtéten is, de mára elfogadtam magamat úgy, ahogy vagyok. Soványnak lenni nem túl élvezetes.” A színésznő próbál mindig pozitív lenni, szerinte a szemünk alatti ráncok nem az öregség jelei, hanem a nevetés eredménye.

Modern macskanőként

Hozzászólások

Pin It on Pinterest