… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Meseszerű, szupernőies ruhák Oscar de la Renta-tól

Meseszerű, szupernőies ruhák Oscar de la Renta-tól

Oscar de la Renta új kollekciójának bemutatója mindig is a New York Fashion Week egyik legjobban várt eseménye volt. A tervező idén sem okozott csalódást, a 2013-as tavaszi kreációkat romantikus színek, szupernőies szabások, és finom ragyogás jellemezte.

Oscar de la Renta tavaszi kollekciója tele van élettel, az egyes darabok gyönyörű élénk színekben pompáznak, a gyűjteményre jellemzőek a nőies szabások, mint a bő ceruza szoknyák, elegáns blézernadrágok, és a peplum felsők, melyek bármikor feldobják az unalmas hétköznapokat. A ruhák gallérján, az ujjakon, és a nyakvonalon finom horgolt csipkedísz figyelhető meg, a feltűnő színek mellett a lágyabb semleges árnyalatok kedvelői is megtalálhatják a hozzájuk illőt, a kollekcióban ugyanis a bézs, a semleges tejszín, és a fekete is helyet kapott.

A minták mixelése az új szezonban már egyáltalán nem számít tabunak. Az őszi trendekre jellemzően a minták, és a textúrák kusza kavalkádja van jelen a tervezőnél, csipke és bőr, kockás és csíkos, fodrok és rétegelt. A ruhákat a 60-as évek ihlették, és az olyan merész árnyalatok is feltűnnek, mint a rikító rózsaszín, vagy a türkiz.

A bőr anyagokkal, és comb részen felsliccelt szabással modern, szexi élt kaptak az egyes darabok, így egyáltalán nem kell tartanunk attól, hogy régimódi benyomást keltünk. A kollekció hihetetlenül részletesen kidolgozott, bár az egyes ruhákon talán túlzásba vitte a tervező a díszítést, és már-már az ízléstelen határt súrolja. A kiegészítőket szintén az 60-as évek inspirálták, a kreációk között rózsás nyakláncok, karperecek, gyöngyös fülbevalók, és brossok is helyet kaptak.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest