… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Mesebeli kollekció McQueen kedvenc cipőtervezőjétől

Mesebeli kollekció McQueen kedvenc cipőtervezőjétől

Gaetano Perrone cipőit, olyan nőknek tervezi, akik nőiesnek és erősnek akarják érezni magukat. A designer 2012-es tavaszi kollekciója hihetetlen formák és egyedi színek merész kombinációja.

Az Alexander McQueen márka kiegészítő, és cipőtervező üdvöskéje most saját kollekciót dobott piacra. Perrone alkotásai idáig sem a megszokott formákról voltak híresek, a tavaszi darabok azonban túltesznek minden elváráson, a cipők szinte egytől-egyig a művészet fontos darabkáinak számítanak. A tervező korábban, olyan nagy nevekkel dolgozott együtt, mint Sergio Rosso, Kenzo, Iceberg, vagy Christian Dior. „Az inspiráció bárhonnan jöhet, a múltból, a hobbijaimból, vagy a körülöttem lévő dolgokból. De legtöbbször az utazásaimból merítek ihletet.”- mondta Perrone.

 A 2012-es kollekció főként pasztellszíneket tartalmaz, a cipők inkább az elegáns partik kellékei, mintsem a város átszelésére lennének alkalmasak. Perrone velúrt, fényes bőrt, és kígyóbőrt használt elkészítésüknél.

A kollekció különlegessége a látványos gömbsarkak, melyeket a tavaszi levelek és virágok ihlették. A tervező gondolt azokra is, akik nem szívesen egyensúlyoznak tűsarkakon, a cipők között találunk lapos tangapapucs, és alacsony sarkú szandál fazonokat is.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest