… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Megvan a Pezsgőlány!

Megvan a Pezsgőlány!

Gyönyörű lányok és hatalmas tömeg várt kíváncsian szombat éjjel a Freixenet Pezsgőlány-választás végső eredményére. Forró hangulat, pezsgőtől és sztároktól izzó levegő:

A Summer Sisters a party után egy fellépésre rohant

Horváth Éva, Kustánczi Lia, Varga Viktor, a Summer Sisters, Varga Győző, az Irigy Hónaljmirigyből, Katus Attila és sok más sztárvendég szurkolta végig a döntőt.
A sztárvilág színe-java is megjelent szombat éjjel a Symbol klubban, hogy végigizgulja, ki lesz a spanyol prémium pezsgőmárka új arca, ki nyeri el a Pezsgőlány címet. Tavaly decemberben indult a verseny, amelynek négy középdöntője után elérkezett a végső megmérettetés. A szakmai zsűrit Dukai Regina – a Sugarbird egyik arca, Dammak Jázmin – szépségkirálynő, Gesztesi Károly – a Jóban rosszban színésze és Protics Péter – a Freixenet képviselője alkották. A döntő háziasszonyaként, a márka képviselője, Lilu szólította színpadra a versenyzőket. A tét nagy volt, hiszen a zsűri által egyöntetűen megszavazott Pezsgőlány egy világszínvonalú pezsgőkülönlegességhez adja az arcát egy teljes éven át, valamint számos, értékes nyereményt tudhat magáénak, többek között egy magazinfotózást és egy kétszemélyes spanyolországi utat, de a modellkarrier is célkeresztbe kerülhet a számára.

A Pezsgőlány-választás első helyezettje Simkó Kitty lett, a dobogó második fokán Tamás Tamara, a harmadikon pedig Prancz Petra foglalt helyet.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest