… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Megújult exkluzív Óraszalon

Megújult exkluzív Óraszalon

A nagy múltú Orex bolthálózat nemrégiben nyitotta meg felújított üzletét a város szívében. A bolt megnyitója természetesen, a márkához híven elegáns volt. 

Fagyi, vörös szőnyeg, koktélok, divatbemutató és még sok minden más jó dolog fogadott minket ezen az eseményen. Az Óraszalon felavatásánál három jelentős svájci óramárka képviseltette magát, Longines, Certina és Tissot. Mindhárom márka képviselői megjelentek és ismertették újdonságaikat.

Itt nyitják meg a Petőfi Óraszalont. Balról: Nagy Ervin színművész, Zombori Mariann, az Orex óra üzletág vezetője, Karin Stano, az Orex igazgatóságának elnöke és Ötvös Dóra, az Orex értékesítési vezető h./ területi vezetője

Egy karpánt segítségével akár virtuálisan is felpróbálhattad az összes órát, így könnyen kiválaszthattuk a kedvencüket. Modellek segítségével mutatták be az egyes darabokat az érdeklődőknek. Nagy Ervin gondoskodott a jó hangulatról, ami azért nagy szó, mert a híres színész nagyon ritkán vállal el ilyen felkéréseket. Ennek is csak azért tett eleget, mert az Orex nagy kedvelője.

Stephanie Jeanneret, a Longines márka regionális sales managere és a modellek

A rendezvényt egy tombola zárta, ahol egy Longines, egy Certina és egy Tissot órát sorsoltak ki. Óriási szerencsénk volt aznap, hiszen mi is hazavihettünk egy hihetetlenül szép példányt ezek közül. Ezúton is köszönjük még egyszer!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest