… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Megérkezett a Van Graaf őszi-téli divattrendje

Megérkezett a Van Graaf őszi-téli divattrendje

Ma egy kellemes sajtótájékoztatón jártunk, ahol egy finom reggeli keretein belül, elegáns környezetben megtekinthettük a Van Graaf 2012-es őszi-téli kollekcióját. A nőknél előnyben részesülnek a csillogó darabok, míg a férfiaknál az elegáns diktál.

Fotók: Van Graaf

A női trend igen választékos a divatháznál, az azték minták, a természetes színek és a csillogó anyagok mind szerepelnek az idei kínálatban. A Mystic Mexico kollekció között találhattok gyönyörű díszítésékkel, hímzésékkel gazdagított ruhákat, mely elsősorban a dinamikus hölgyeknek készült. Visszatérnek a horgolt sálak, pulcsik és a kordnadrág. A Graphic Design sorozat az izgalmas vonalvezetésekkel teszi különlegessé darabjait. A Country Charm ugyancsak a kord anyagot kombinálja a nőiesség elemeivel, a csipkével és az állatmintákkal. A Glam&Shine a még több csillogásról szól, minden flitterekben pompázik. Az igazi elegancia megtestesítője, nagyon nőies, mindenhol blézerek, ékszerek, ingek és zakók!

Férfiak
Az uraknál a lezser, utcai viselet és az elegancia párosul, a lényeg, hogy kényelmes legyen! A Cool College kollekció teljesen összevegyíti ezt a két kategóriát. A Rustic Country darabjai nagyon jól jönnek majd a hidegebb napok alkalmával, puha, gyapjúgalléros bőrdzsekik és kötött pulcsik védenek meg a zimankótól. A Downtown Details a városi üzletemberek stílusa, mindig divatos kinézet, könnyed elegancia, vékony nyakkendőkkel és ingekkel. A merészebb férfiakat biztos elkápráztatja majd a Smart Peps  irányzat, ahol rengeteg a szín, a bőrdzsekik és a finom szövésű garbók.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest