… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Magyarországon is indul a LASCANA: stílusosfürdőruhák, csábító fehérneműk

Magyarországon is indul a LASCANA: stílusosfürdőruhák, csábító fehérneműk

A LASCANA, a nemzetközi sikermárka mostantólhárom közép-európai országban, köztük Magyarországon is elérhető. A minőségi LASCANA kollekció jó időzítéssel, első osztályú formákkal és vonzó árakkal adja meg az alaphangot a 2016-os fürdőruha szezon elindulásához is.A hazai vevők az első pillanattól kezdve ugyanazt a minőséget és hatalmas bikini-, fürdőruha- és strand divatválasztékot élvezhetik, mint bárhol a világon. És még sok mást!

Az Otto Group 2001-ben alapította nemzetközi sikermárkáját, a LASCANA-t, ami most Közép- Európában is sikeresen startoltsaját online áruházaiban. A LASCANA vevői mostantól olyan stílusos, magas minőségű termékekhez juthatnak, amelyek más csatornákon nem elérhetőek Magyarországon.

It’s a woman’s world“=„A nők világa”
A LASCANA és ismert mottója világszerte a szépség, az érzékiség és a szenvedély megtestesítője, ésmeghatározza a trendeket azon igényes nők számára, akik fontosnak tartják a stílusos és minőségi fürdőruhákat, strandruhákat, a csábító fehérneműt, alsóneműt. ALASCANA mellett további, világszerte ismert márkák, mint például a Buffalo, a Sunseeker, a Jette, az S.Oliver vagy a Marie Claire is megtalálhatóak az új LASCANA-Shopban.
Stílus és német minőség együttese egy megbízható, díjnyertes webáruházban
Szenvedély, minőség, individualizmus, tökéletes formák, ezek a LASCANA márkaértékei. A LASCANA az idei szezonban vidám színeivel és mintáival, illetve hatalmas szezonális választékával irányítja a fürdőruha trendet. A vevők mostantól Közép-Európában is a Németországban és máshol megszokott magas minőséget és vásárlói élményt élvezhetik. Tavaly a LASCANA online áruháza a népszerű FOCUS magazintóla „Top Onlineshop“ (A „legjobb online áruház“) kitüntetést kapta, a Die Welttől pedig az „EhrlicherHändler“ („Becsületes Kereskedő“) díját érdemelte ki.

A LASCANA topmodellek
A LASCANA évek óta világszerte ismert, szexi modellekkel dolgozik együtt. A közelmúltban Erin Heatherton, Irina Shayk és Sara Nuru voltak a márka nagykövetei, az idei szezonban pedig Kenya Kinski-Jones, a színésznő, NastassjaKinski és a zenei producer, Quincy Jones lánya, valamint KathrinBrömmel, modell, közösségi média sztár és énekesnő közreműködésével kerül majd rivaldafénybe a LASCANA. A márka új képviselőinek hitelessége és természetessége megteremtik az alaphangot az új LASCANA-fürdőruha kollekció, egyedülálló, érzéki-nyári világa számára.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest