… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Magyar Bálint a klasszikusokra szavaz

Magyar Bálint a klasszikusokra szavaz

A színészként is közismert Magyar Bálint év eleje óta hazánk elsőszámú swing&boogie zenekarának férfiénekese. A sármos úriember remek társa a színpadon Mihályi Rékának, akivel közösen megjelenésben is képviselik a műfajra jellemző eleganciát.  2015 mozgalmasra sikeredett Bálint számára, nyáron megjelent az új Group’n’Swing album „Most légy férfi!” címmel, most meg éppen a december 27-i showműsorukra készül, ami a Millenáris Teátrumban lesz megtekinthető. Szerencsére még így sikerült elcsípnünk, hogy stílusról és cipőkről faggassuk.

12003854_10153329838997862_1436803243796960069_nA színpadon mindig tökéletesen elegáns szettekben láthatunk Téged. A hétköznapokon is jellemző Rád ez a stílus?
Mivel az esetek legnagyobb százalékában biciklivel közlekedem, így a hétköznapokon a praktikus, évszaknak megfelelő öltözeteket részesítem előnyben. Viszont mióta a zenekar tagja vagyok, észrevettem magamon, hogy már hajlamos vagyok akár ingben is biciklire pattanni, kezdek rászokni a felnőtt öltözködésre. J

Van olyan fazon, vagy szín, amiért kifejezetten odavagy, amin előbb akad meg a tekinteted, ha cipő vásárlásra kerül a sor?
Az egyszerű, letisztult darabokat részesítem előnyben, nem szeretem, ha valami túl van cicomázva. Szerintem a kevesebb, mindig több, és ez igaz a lábbelikre is.

Sokaknak akad olyan lábbeli a cipős szekrényében, amit valamilyen oknál fogva féltve őriznek. A tiédben is megtalálható egy ilyen darab?
Az első saját pénzből vásárolt cipőm az, amitől még mindig nem váltam meg. Még színi stúdiós koromban vásároltam ezt a bőrcipőt, és emlékszem, hogy még akkor is hordtam, amikor már félig lejött a talpa. Annyi emlék köt ehhez a darabhoz, hogy hiába hordhatatlan már, nincs szívem kidobni.

Mi a fő szempont nálad, ha cipőkről van szó? Volt már olyan eset, hogy a külcsín a kényelem rovására ment?
Ma már nem fordulhatna velem elő ilyen, de bevallom, egyszer én is beleestem ebbe a hibába. Egy nagyon márkás lábbelire sikerült rálelnem extra kedvező áron, és már próba közben is lehetett érezni, hogy nem száz százalékosan szabták az én lábamra ezt a modellt, de megmagyaráztam magamnak, hogy hordás közben biztosan tágulni fog. Mondanom sem kell, hogy nem így történt, fájó szívvel, de kénytelen voltam visszacserélni egy másik lábbelire ezt a darabot.

Az idei őszi/téli szezon nagy slágerei az izgalmas színekben pompázó klasszikus fazonok. A Salamander üzeletek polcain is rengeteg ilyen modell található.
Te hogy állsz ezzel a stílussal? Belefér egy-egy kevésbé megszokott tónus, vagy maradsz a jól bevált fekete és barna színeknél?
Nem megszokott színekkel inkább a hétköznapokon kísérletezem, van például egy cipőm, ami világoskék és citromsárga színekben pompázik. Alkalmi cipők terén általában maradok a feketénél, viszont például egy elegáns, mélykék árnyalatú lábbelire biztosan nem mondanék nemet.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest