… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Mádai Vivien az aktuális cipődivatról

Mádai Vivien az aktuális cipődivatról

Az RTL Klub népszerű műsorvezetője, Mádai Vivien, ha cipőről van szó nem ismer határokat. Elmondása szerint megszámolni sem tudná, mennyi cipőt rejt a szekrénye.

Ha cipőről van szó, mit tartasz a legfontosabbnak?
Nehéz kérdés, mivel egy nő szeretne egyszerre csinos cipőt viselni, de úgy, hogy közben az kényelmes is legyen. Próbálok én is mind a két opciónak eleget tenni, amikor vásárolok, bár sajnos ez nem mindig sikerül. Ha mindenképpen választanom kéne inkább a kényelem mellett tenném le a voksomat.

Hogyan érzed magad egy magassarkú cipőben?
Hallottam egyszer, hogy az olasz nők tudnak a legszebben magassarkú cipőben járni, ők még a macskaköveken sem botlanak meg. A magyar nők, ha csak fele annyira járnak szépen egy magassarkúban macskakövön, mint az olasz nők, akkor már jó a helyzet. Úgy hiszem, nekem ezt sikerült elsajátítanom az elmúlt évek alatt.

Tudatosan vásárolsz?
Cipőt nem. Meglátom, megtetszik, és ha jó, megveszem. Hetente többször is előfordul, hogy beleszeretek egy-két gyönyörű darabba. Rendszeresen visszatérek a Salamander üzleteibe, szeretem a széles és változatos kínálatukat. Mindig akad egy darab, ami az épp aktuális hangulatomhoz, elképzelésemhez illő.

Van most kedvenced?
Egy Tommy Hilfiger  telitalpú szandált vettem nemrég, színes, vicces darab. A lehető legjobb ötlet, amit egy nőnek kitalálhattak, azok a telitalpú, platformos cipők. Külön ehhez a szandálhoz vásároltam egy fehér kisruhát, és egy fehér táskát, így igen csak feltűnő lett a fehér szín mellett a sárgás, kékes, zöldes színű szandi. (Tommy Hilfiger-Salamander)

Az idei szezon visszatérő kedvence a telitalpú szandál

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest