… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Lindsay Price a stílusistennő

Lindsay Price a stílusistennő

A különlegesen szép arcú színésznőtől nem csak megszoktuk, de el is várjuk, hogy hétről hétre elkápráztasson bennünket a képernyők előtt csodás ruháival. Sőt, képernyőn kívül is ezt teszi, hiszen igazi stílusistennő. Trendi, friss és hihetetlenül jó ízlése van – szerintünk. Nézzük, mit mond ő és mi a véleménye a Rúzs és New York karakteréről, valamint a divatról.

Sokszor láthatunk téged csinos magas sarkú cipőkben. Kényelmesek?
Azt kell, hogy mondjam, meglepően azok.

Milyen típusú cipők „csavarják el a fejed”?
Általában a Louboutin cipők felé veszem az irányt, de kedvelem Roger Vivier cipőit is, gyönyörűek.

Mi a helyzet a ruhákkal?
Imádok különleges és egyedi ruhákat viselni. Pont ez a jó a Rúzs és New Yorkban is… Imádom, ahogy öltöztetnek, de persze én is beleszólok, hogy mit viseljek! Úgy gondolom, nekem van a legeslegjobb ruhásszekrényem a TV-ben, ezt bizton mondhatom!

Attól, hogy ez a szereped, jobban érdeklődsz a divat iránt?
Teljes mértékben. Nem is figyeltem fel addig a divat komolyságára. A ruhák a sorozat előtt csak arra voltak jók, hogy meghatározzák mit is csinálok aznap. Mint színész, segít abban, hogy átérezzem, akit játszom. Úgy hiszem, ez egy kicsit olyan érzelmes valami – amikor valaki más leszek, vagy mást érzek. Imádom, ahogy a tervezők kitalálják (megvalósítják) saját magukat évről évre.

Mi a véleményed a sorozat és a divat kapcsolatáról?
Szerintem szerencsések vagyunk, hogy a divat ilyen hangsúlyos szerepet kapott a filmben. Külön bejárásunk van a legjobb tervezők kulisszái mögé, és így megvan az a luxusunk is, hogy a legjobb forrásaink legyenek az alakításaink során. Ugyanakkor azért azt gondolom, hogy bár Victory ruhatervező, a legtöbb ruhatervező mégsem jár munkába csodás ruhában, tíz centis sarokkal. Tehát ez a fantázia rész.
Fotó: TV2 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest