… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Lilu így készül az új őszi reality műsorára! Képekkel

Lilu így készül az új őszi reality műsorára! Képekkel

Új társkereső show-t indít az RTL Klub, a főszereplők azonban nem celebek lesznek, és nem is becsvágyó városi fiatalok, hanem tiszta lelkű, vidéki emberek, akik gazdálkodásból élnek. A Házasodna a gazda című valóságshow-ban gazdálkodó életmódot folytató, vidéki, egyedülálló (lehet elvált, özvegy, agglegény is) férfiak keresik a szerelmet, a hölgyek azonban kivétel nélkül mind a nagyvárosi élethez, kényelemhez szokott nők.
A műsor eredeti címe Farmer wants a wife – Ukrajnától Anglián át Ausztráliában és Dél-Afrikában is ment már, nagy sikerrel. A csatorna a tervek szerint nyár elején mutatja be azokat a férfiakat, akik megfeleltek a kívánalmaknak, ősztől aztán több szerelmi történetet mutatnak be párhuzamosan. Szemben több, Magyarországon is látott valóságshow-val, ez inkább dokureality, hiszen ebben nem versengenek továbbjutásért a szereplők, és nem nevetni akarnak a szerkesztők. Ráadásul nem hirdetnek győztest sem.
A műsort Lilu vezeti, aki kíváncsian tekint a feladat elé. „Egyszerű, de őszinte és lelkesítő a formátum. Újat hoz majd annyiban, hogy nem celebek, hanem olyan emberek lesznek a főszereplők, akik falvakban élnek, és nem szokták meg, hogy szerepelniük kell”- fogalmazott Lilu.
Fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Hozzászólások

Pin It on Pinterest