… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Lenyűgöző tavaszi divatbemutató a Burberry-től

Lenyűgöző tavaszi divatbemutató a Burberry-től

Míg a divatházak többsége egy sportos, modern irányt célzott meg a 2012-es tavaszi kollekcióknál, a Burberry szembemegy az árral. A márka ezúttal a luxus Burberry Prorsum vonalát helyezte előtérbe.

Christopher Bailey nagyot alkotott a Londoni divathéten, a Burberry tavaszi kollekciója elegáns és letisztult formákat követ. Bár a ruhák a tavasz szellemében születtek, még az ősz hangulata érződik rajtuk. Őszi színek, valamint földtónusok tűntek fel a kifutón, a kollekció legnépszerűbb darabjai pedig a ceruzaszoknya, a ballonkabát, és a bojtos sapka voltak. A ballonkabát minden nő szekrényének kötelező darabja, igazi átmeneti megoldás, mely tavasszal a legnépszerűbb. Ezt az örök klasszikust a Burberry még izgalmasabbá tette feltűnő mintáival és színeivel.

A különböző felsők tekintetében főként az ingek és a blúzok jelentek meg, az egyes darabok között sportos, elegáns, és romantikus vonal közül is válogathatnak. A márka a ruhákba is belevitt egy érdekes csavart. Az extrém dekoltázs ugyanis csak álca, a ruhák rejtekében egy testszínű betét bújik meg.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest