… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT A legtrendibb alapszínek a téli szezonra

A legtrendibb alapszínek a téli szezonra

Az idei szezon tartogat meglepetéseket, hiszen meglehetősen különleges színek kerültek a palettára a jól bevált barnás, szürkés, krémes alaptónusokon felül. Lássuk, milyen különleges árnyalatok közül válogathatsz, ha kedveled az élénk színeket!

Különleges kék árnyalatok
Ugyan nem kifejezetten őszi szín, a télhez mégis szorosan köthető a kék. A „folyópart”, illetve a „levegő kék” elnevezést viselő divatszínek alapvetőnek bizonyulnak az idei szezonban. Míg előbbi inkább azoknak kedvez, akik előnyben részesítik a sötétebb árnyalatokat, addig utóbbi üdítőbb, világosabb tónusaival a jeges frissességre emlékeztet.

01_kekHatározott zöld
A buja rét elnevezésű divatszín idén éppannyira meghökkentő lehet, mint a kékes tónusok. Mégis, ez a smaragdzöldre emlékeztető, sötét árnyalat kihagyhatatlannak bizonyul azok számára, akik nem csak fazonokban, hanem színekben is szeretnék követni a divatot. A „buja rét” elnevezésű zöld a kiegészítők mellett bizony olyan alapdarabokon is felbukkan, mint a nadrágok, vagy éppen a blúzok, kabátok.02_zold

Egyedi vörös
A vörös már jóval közelebb áll az őszi színpalettához, mint a kék, vagy éppen a zöld, így természetesen az idei szezon alapszínei közül sem hiányozhat. Bár ezúttal is hódít az igazán merész és feltűnő vörös, még inkább központi szerephez jutott a találó elnevezést birtokló „poros cédrus”. Ez a meleg, de egyúttal komoly, sokszor matt hatású árnyalat sokak kedvence lehet a hideg hónapokban.

03_vorosMustárságra
A mustársárga néhány éve elsöprő szerephez jutott a kifutókon, ám mégsem volt olyan feltűnő szín az utcákon. Talán ez idén másként lesz, és egyre többen merik viselni ezt a rendkívül élénk, merész és egyedi színt, ami tökéletesen visszatükrözi az őszi hangulatot. Jelenleg inkább a világosabb, kicsit piszkosabb hatást keltő, „fűszeres mustár” fantázianevet viselő árnyalat az, amire érdemes hagyatkozniuk a divat követőinek.04_mustar

Hozzászólások

Pin It on Pinterest