… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Látványos divatshow

Látványos divatshow

Az Árkád bevásárlóközpont látványos divatshow-val köszöntötte a tavaszt, melyen a csábító szabásvonalak és az évszak vibráló színei mellett a legújabb szórakoztató elektronikai trendek is bemutatkoztak a Sony modelljeinek segítségével.

Március közepén nagyszabású fashion- és danceshow keretében mutatta be az ÁRKÁD Budapest vezető márkáinak 2012-es tavaszi-nyári kollekcióit, s nyitotta meg ezzel az új szezont.  A kirobbanóan vidám divatbemutató többek között olyan merész elemeket is tartalmazott, mint a nemzetközileg is elismert Face Team kosarasok produkciója. Az idei tavaszi-nyári trendeket ugyanis a kötetlen játékosság, a „minden mindennel hordható” elv jellemzi. Minták és színek sokasága bolondítja meg az összeválogatott kollekciókat: divat a kockás, pöttyös, párducmintás, a farmerok pedig vibráló neon színekben a legtrendibbek.

Ennek megfelelően minden tour a dinamizmust és a divat szabadságát tükrözte. Az Árkád Sony Center modelljei a neon ruhakollekciókhoz illő élénk zöld, piros és narancs VAIO C laptopokkal vonultak a kifutókra bemutatva, hogy nem csak az öltözködésünkkel, de egy trendi laptoppal is kifejezhetjük a személyiségünket. A fényképezőgépek és HD videokamerák idén tavasszal minden eddiginél kisebbek és stílusosabbak, szinte ékszerként simulnak a kézbe. A kifogástalan képminőség és a tűéles HD videó pedig a Sony-nál alapkövetelmény. A Sony Center kollekcióját a városi trendet kiegészítő, DJ stílusú fülhallgatók tették teljessé.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest