… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Lassan nincs nő Hollywoodban, aki megbízhatna benne

Lassan nincs nő Hollywoodban, aki megbízhatna benne

Alig kezdődött meg a válási folyamat Ashton Kutcher és Demi Moore között, máris újabb és újabb sztárokkal kerül közelebbi kapcsolatba az MTV-n futó Punk’d egyik műsorvezetője. Az elmúlt időszakban Rihannával, sőt, újabban Mila Kunisszal hozták hírbe az átverőgépet, akit már Bruce Willis is agyon akar verni.

Ashton Kutcher összesen négy nővel csalta meg Demi Moore-t, amíg a férje volt – vagy legalábbis ennyiről tudunk. A Punk’d-ban különböző sztárbarátait össze-vissza szívató 34 éves színész láthatóan a való életben is kamatoztatja tehetségét. Míg ex-neje csontsoványra fogyott és kórházba ment a magánéleti stressz miatt, Kutcher sem tétlenkedett. Ahelyett, hogy zátonyra futott házasságán bánkódott volna, inkább összeállt a népszerű popsztárral, Rihannával, akivel késő este találkozgattak a sztár házában.

Bruce Willis, aki nem mellékesen Demi Moore lányának az apja, ekkor borult ki. Már korábban is azt nyilatkozta, hogy ha Kutcher megbántja volt feleségét, akkor megveri, de amikor meghallotta, hogy a sztár a legkevésbé sem bánja tetteit, a nyilvánosság előtt erősítette meg szándékát. A Punk’d egyik műsorvezetőjét ez sem hozta zavarba – nyilván az MTV-n futó programból levonta a tanulságot, hogy bárkit bármikor bármivel megszívathat és meg is ússza. A színész eddig is szemrebbenés nélkül hazudozott a legjobb barátainak a kamerák előtt, mostanra viszont már nincs szüksége stábra sem.

Mila Kunis és Ashton-Barátság extrákkal?

A legújabb hírek szerint már Rihannával is szakított, most a gyönyörű színésznővel, Mila Kunisszal kavar, akivel már évek óta jó barátok és együtt szerepeltek a nyolc évadot megélt Azok a 70-es évek show című sorozatban is. Idővel kiderül, hogy Kutcher ezúttal is csak tőrbe csalt egy újabb hollywoodi hírességet, vagy ezúttal komolyak a szándékai. Legutóbb Kim Kardashiant ültette fel a Punk’d legújabb évadában, többek között ez, és még sok más szívatás is látható az MTV-n az amerikai sztárvilág krémjétől minden vasárnap este.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest