… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Király Linda nagyon izgul

Király Linda nagyon izgul

Melyik lesz hazánk Dala? Ki képviselheti Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon? A Class FM frekvenciáin már hallhatóak a versenyben szereplő felvételek, köztük az egyik kuriózum, Király Linda Untried című száma, amelyben egy világsztár is közreműködött.

Caramel, Tóth Gabi, Heinz Gábor és a Compact Disco már a döntőben izgulhatnak dalaik további sikeréért. De nem csak nekik szoríthatunk a döntők során. A második fordulóban énekelnek majd a Király testvérek is. Az Untried című produkciót eredetileg Linda vette fel a Fugees egyik ex-tagjával, Pras Michellel. Az m1 által élőben közvetített Eurovíziós Dalfesztiválra azonban az énekesnő egy különleges változattal készül, hiszen testvéreivel, Viktorral és Bennel énekelnek majd együtt.

Fotó: JOY magazin/Viszlay Márk

„Mikor bemutattuk a dalt, Pras eljött Magyarországra és látott minket Viktorral együtt énekelni. Nagyon egyedinek tartotta, és amikor tudomást szerzett az Eurovíziós Dalfesztiválról azt mondta, hogy mindenképpen ezt a dalt dolgozzuk fel. A meglévő verzióhoz még inkább hozzátettük önmagunk és a családunk történetét. Nagyon örülök, hogy ilyen jól szerepel a dal a Class FM-en, a Class40 slágerlistán már az ötödik helyen áll. Mivel keveset vagyok itthon, minden visszajelzés számít, ezért ez is nagyon jól esik.” – árulta el Király Linda.

Király Viktor nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy egy ilyen színvonalas produkcióban vehet részt. „Remek érzés, hogy Pras bízik bennünk és feldolgozhattuk és még inkább a saját képünkre formálhattuk a dalát. Nagyon várjuk már, hogy együtt énekelhessük a számot, mert mint a három muskétás, mi is együtt vagyunk igazán erősek.” –mondta az énekes. Az, hogy végül ki jut ki Bakuba az Eurovíziós Dalfesztiválra, még a jövő zenéje, a Class FM hallgatói teszteléséből viszont kiderült, hogy a piacvezető rádió közönsége örömmel hallgatja mindegyik esélyes magyar előadó dalát.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest