… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Kiegészítők, melyektől évekkel fiatalabbnak tűnhetsz!

Kiegészítők, melyektől évekkel fiatalabbnak tűnhetsz!

Nincs szükség költséges plasztikai műtekre ahhoz, hogy fiatalabbnak látszódjunk, néhány divatos kiegészítő segítségével akár éveket is letagadhatunk korunkból. A következőkben bemutatjuk az ősz legszebb darabjait, melyekkel a ráncok egy csapásra elhalványulnak.

Kötött klasszikusok avagy a hosszú sál trükk
Ilyenkor ősszel hajlamosak vagyunk fekete, vagy föld színekbe burkolózni, pedig ebben az időszakban jönnek jól a színes kiegészítők, melyek élettel töltik meg kisugárzásunkat. Lehetőleg kerüljük a selyem anyagokat, ha sálakról van szó, ezek ugyanis hiába divatosak manapság, pont a várttal ellenkező hatást érik el. Helyette válasszuk a légies, könnyű kötött darabokat, melyek elég hosszúak ahhoz, hogy néhányszor körbe tekerjük a nyakon. Ha mintákról van szó, keressük a váratlan színeket, valamint a geometrikus, és virágos kiegészítőket, ne féljünk kreativitásunkat megmutatni! Ha a has tájékon lévő felesleget szeretnénk eltakarni, nincs más dolgunk, mint beszerezni egy csinos hosszú sálat. Ez amellett, hogy optikailag nyújtja a testet, csillogó mintáival, és feltűnő színeinek segítségével eltereli a figyelmet a hastájékról, és üde, fiatalos megjelenést ad viselőjének.

Clutch- egy apró, de divatos kedvenc
Bár a nagyméretű táskák idén is nagy népszerűségnek örvednek, a kor előrehaladtával érdemes egy-két új fazont beújítani. Ha fiatalos összeállításra vágyunk, felejtsük el a feneketlen zsákokat, helyettük próbáljunk ki néhány kisebb méretű változatot. Nyáron a legoptimálisabb, ha fényes, vagy halvány árnyalatú bőr, vagy velúr táskákat választunk, míg ősszel merészen próbálkozhatunk állatmintákkal, vagy ékszerárnyalatokkal. A clutch tökéletes egy elegáns eseményre, szinte bármilyen stílusú ruhával nagyszerűen mutat, kifinomult, igazi dívának tűnhetünk tőle.

Komplementer színek és kontrasztos ékszerek
Attól, hogy a szív alakú nyakláncot, fülbevalót, és karkötőt egy szettben vásároltuk meg, nem feltétlenül kell egyszerre hordanunk őket. A kontrasztos, komplementer kiegészítők és színek legtöbbször sokkal célravezetőbbek, mivel kiemelnek a szürke tömegből, és feldobják bármelyik megunt ruhánkat. Mindemellett pedig, annak ellenére, amit a mamától tanultunk, bátran viseld az ezüstöt, az arannyal, ugyanakkor kerüld a merész darabok versenyeztetését egy összeállításon belül.

Ragyogó brossok
Használjink bátran akár nagyobb méretű kitűzőket is, ezek a mutatós darabok a kabátra, vagy a sálra tűzve öltözékünk ékei lehetnek. Egyedivé teszi bármelyik megunt ruhát, és különleges ragyogást ad az arcnak. Caryn Franklin divatguru rengeteg időt és energiát ölt nemrégiben egy kísérletbe, mely azt vizsgálta, milyen hatással van az öltözködés az életkorra. Az eredmény szerint, nincs szükség sebész késre, ha fiatalabbnak szeretnénk látszani, csupán több energiát kell ölnünk az öltözködésbe. A stylist szerint, a ruhák nagyon erős afrodiziákumok, amikor egy nő okosan öltözködik, fiatalos, és életerős lesz mások szemében. Úgy tűnik ez nem csak a ruhákra, de a kiegészítőkre is igaz, és a hatásuk is ugyanaz.

Oxford és mokaszin lábbelik
 Egy egyszerű oxford, vagy mokaszin cipőben évszaktól függetlenül divatos lehetsz. Tavasszal egyszerre retro, és elegáns, ősszel pedig egy csinos harisnyával kombinálva trendi csizmát kapunk. Télen a stabil talprésznek hála tökéletesen tapad a csúszós úton. Emellett ezek a darabok mindig elegáns, és kifinomult megjelenést kölcsönöznek, eltökélt energiával teli nőnek mutatnak.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest