… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Ki is valójában Johnny Depp új barátnője?

Ki is valójában Johnny Depp új barátnője?

Nemrégiben értesültünk, hogy a jóképű színész válik, méghozzá egy 26 éves lány miatt, az ifjú pár a Rumnapló című film forgatásán ismerkedett meg egymással , már a közös munka alatt lehetett látni, hogy többről van szó, mint munkakapcsolatról. De ki is az újdonsült Mrs. Depp?

Fotók: BigBang Media

Ambert itthon legelőször a Pálmák árnyékában c. sorozatban láthattuk, ami mindössze egy évadot élt meg, feltűnő szépségére már akkor felfigyeltek. Ezt a szerepet később kisebb mozik követték, feltűnt a Zombiland-ben és az Ananász expresszben, volt néhány modellmunkája és szerepelt az FHM címlapján is, de mindezek nem hoztak akkor sikert és örömöt neki, mint a filmezés. A Rumnapló forgatása után többször is nyilatkozta, hogy óriási megtisztelésnek érzi, hogy Johnny Deppel dolgozhatott együtt és rengeteget tanult a tapasztalt színésztől. Képzeljük…

A katolikus családban nevelkedett Amber hamar felmászott a hollywoodi ranglétra legtetejére, 2013-ban a Paranoia thrillerben láthatjuk majd, ahol főszerepet játszik Harrison Ford oldalán, reméljük rá nem veti ki a hálóját. Amber egyébként ugyancsak főszerepet kapott az NBC The Playboy Club nevű sorozatában, ami három adást követően megbukott és leszedték a műsorok közül. A színésznőnek határozottan jót tesz az új barát, hiszen kapcsolatai révén végre felkerült a térképre, igaz nem mindegy milyen áron. Vanessa Paradis, Johnny volt felesége kijelentette, hogy nem mehet a közelébe a gyerekeinek, emellett sokszor hangoztatja nem éppen pozitív véleményét a fiatal színésznőcskéről. Érdekesség, hogy a szépség ezelőtt leszbikusnak vallotta magát, a híres fotográfus Tasya van Ree-vel élt együtt évekig, ezután elég éles váltás egy házas férfi, azt azért gondoltuk, hogy Johnny képes egy nőkhöz vonzódó nőt is elcsábítani, ehhez már tényleg tehetség kell.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest