… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Keleti Andi rátalált álmai nyaralójára

Keleti Andi rátalált álmai nyaralójára

Sokan gondolunk vissza nosztalgiával gyermekkorunk balatoni nyaralásaira, Keleti Andi pedig szeretné, ha gyermekei felcseperedvén hasonló érzéseket vinnének magukkal. A táncművész mindig igyekszik időt szakítani a családra, és aktív pihenés közepette gyarapítani élményeiket. A nyár utolsó meleg napjait ezúttal a siófoki Aranyparton töltötték. Kikapcsolták a mobilokat, bicikliztek, görkoriztak és fürödtek a kerti medencékben.

Lehet a Balaton ragyogó kék, haragos zöld vagy éppen ólomszürke, remélhetőleg mindig a gyerekek kedvence marad. A déli part különösen hívogató, hiszen a sekély víz nyáron gyorsan felmelegszik, télen pedig hamar korcsolyapályává szilárdul. Keleti Andi és férje fontosnak tartja, hogy gyermekei is megismerjék hazánk legszebb városait, nevezetességeit, augusztus végén így Siófokot vették célba. A táncművész elárulta, a Balaton különösen közel áll Zoli szívéhez is, rengeteg szép emlékük kötődik a régi SZOT-üdülőkben töltött, hosszú nyári napokhoz, és gyakran visszalátogatnak a Budapesttől mindössze egy órányi útra lévő partszakaszhoz. Szeretik ezt a félreeső, a Balaton által két oldalról is körbeölelt földnyelvet, ahol mégis minden egy karnyújtásnyira van, mintha csak a saját fészkében lenne az ember.

„A mi gyermekkorunkban a balatoni nyaralások még a vízi-biciklizésről és a lángosozásról szóltak. Fogyókúra ide vagy oda, most is megeszünk persze egy-egy jó lángost, ha a partra látogatunk. A vízi-biciklit azonban a görkorcsolya és a kerékpár váltotta fel, olykor a vitorlázás, sőt elkezdtünk barátkozni a gördeszkával is– árulja el Andi. „Hihetetlen ez a nyaralókomplexum, olyan, mint egy üdülőfalu, saját, összetartó kis közösséggel, játszótérrel, medencékkel, ősfákkal és csupa zöld területtel. Az aktív pihenést kedveljük, friss levegőn, ami után még jobban esik csobbanni egyet a vízben. Viki és Máté jó úszók, már önállóan is eljátszanak, ettől függetlenül mindig frászt kapok, amikor víz alá buknak. Ezért voltam nyugodtabb, amikor a kerti medencében fürdőztek, ott könnyebben szemmel tarthattam őket”– folytatja a fitt anyuka.

Andiék tavasszal és ősszel egyaránt elképzelhetőnek tartják, hogy Siófokon pihenjenek meg, hűvösebb idő esetén kiránduljanak, az apartmanban társasjátékozzanak, vagy éppen férjével az oldalán a csodálatos kilátásban gyönyörködhessenek. Hogy álma mikor válik valóra, azt az idő eldönti, de egy biztos,sikerült idén is feledhetetlen napokkal gazdagítani önmagukat és gyermekeiket.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest