… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Kate Middleton kedvenc nadrágja

Kate Middleton kedvenc nadrágja

Idén tavasszal a népszerű női farmercsalád új fazonokkal, anyagokkal és kiképzésekkel bővül. A 2012-es tavaszi kollekció egyik ilyen darabja a háromnegyedes skinny fazonú farmer, ami egy sor friss tavaszi színben kapható.

A háromnegyedes szűk nadrág kapható alacsonyabb derekú Curve ID Classic és magasított derekú Modern Curve ID változatokban, rengeteg divatszínben.

Nemrég Kate Middleton-t kapták lencsevégre, amint a szezon legtrendibb darabját, a színes háromnegyedes skinny nadrágot viselte két különböző rendezvényen, két teljesen más stílusban. Az egyik alkalommal magas sarkú cipővel és blézerrel, a másikon pedig sportcipővel és sportos pulcsival kombinálta a háromnegyedes nadrágot. A Kate Middleton által viselt háromnegyedes nadrág színe a „Sunset Coral”.

Slight Curve – az egyenes testalkatot ünnepli
A Slight Curve az egyenes testalkatú hölgyek csípőjét emeli ki, hogy azt jobban kihangsúlyozza. Ez a fazon, azoknak a nőknek ajánlott, akikre általában a csípőnél és a lábakon jól áll a farmer, de derékban túl szűk.

Demi Curve – az egységes arányokra tervezve
A Demi Curve farmerek a női derekat ünneplik, és az alkatot tökéletesítik. Azoknak a nőknek ajánlott ez a fazon, akiknek derék tájt általában jól áll a farmer, de az összkép valahogy mégsem túl előnyös.

Bold Curve – a nőies idomok tiszteletére
A Bold Curve farmerok a derekat úgy ölelik körül, hogy nem állnak el a háton és nem vágnak be sehol. Azoknak a nőknek ajánlott, akiknek általában a csípőn és a combokon jól áll a farmer, de a háton eláll. Fotók: Levi’s

Hozzászólások

Pin It on Pinterest