… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Karsai Zita térdműtéte majdnem keresztbehúzta a karrierjét

Karsai Zita térdműtéte majdnem keresztbehúzta a karrierjét

Porcleválás miatt műtötték Karsai Zita térdét. A táncos DJ Bobo turnéjának müncheni állomásán sérült le, úgy, hogy a színpadról a partnere ölben vitte ki, lábra már nem tudott állni.

„A müncheni koncert előtti próbán a többi lánnyal bohóckodtunk, s a színpad mellett lévő tolószékbe viccből beleültem. Nem szabad ilyenekkel tréfálni, pár órával később le is sérültem. A színpadot próba előtt felmosták, s nem csúszott kellően a cipőm, letapadt a talpam, ezáltal kifordult a térdem. Az öltözőben azonban visszapattant, úgy éreztem minden rendben. Az előadás zárófejezetében, a végpózban azonban a lában felmondta a szolgálatot. A színpad elsötétedett, így a nézők nem vettek semmit észre abból, hogy a sérülés miatt visz ki az ölében a partnerem” – nyilatkozta Zita két kezelés között.

A hathetes földkörüli DJ Bobo turné utolsó két állomásán Zita helyére egy másik táncos ugrott be. A világsztár annyira megkedvelte a tehetséges magyar lányt, hogy a nézőket és a rajongóit is tájékoztatta a történtekről, sajnálatát fejezte ki még a hivatalos weboldalán és Facebook profilján is megosztotta, mennyire hiányzik Zizi a csapatból. „Boldog vagyok, mert a koncertsorozat 98%-án én állhattam színpadra, s táncolhattam több ezer ember előtt. Az biztosan még inkább elszomorítana, ha a turné felénél sérülök le. Egy táncos viszonylag hamar szembesül a ténnyel, hogy lassan véget ér a pompa, a csillogás. Gondolni kell a jövőre. Mozgás nélkül akkor sem lehet élni. Szükségem van a lábaimra, hiszen nagy terveim vannak a tánccal, oktatni fogok, nevelni a fiatal tehetségeket. Most rajtam a sor, mindent megteszek, hogy gyors legyen a felépülésem, nem véletlenül választottam Dr. Magyar Mátyást és csapatát.”

„Zita gyógyulása minimum 4-6 hét, ha betartja az utasításokat és tényleg pihen” – vette át a szót a Fájdalom Ambulancia vezetőorvosa, Dr. Magyar Mátyás. „A kiváló operációt Dr. Knoll Zsolt térdsebész végezte, ami alapvetően fontos a jó végeredményhez. Zitának mágnes-terápiás kezelésre kell járnia, és jövő héten a gyógytornát is elkezdjük. Egyelőre a lényeg, hogy ne erőltesse a lábát, pihenjen, s akkor októberben, minden bizonnyal, újra teljes erőbedobással folytathatja a táncot.”

fotó: Just Creative

Hozzászólások

Pin It on Pinterest