… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Jótékony menyasszony lett Sarka Kata

Jótékony menyasszony lett Sarka Kata

Eladósorba került Bálizs Anett és Iszak Eszti: a lányok káprázatos esküvői ruhakölteményekben vonultak kifutóra egy nemes cél érdekében. A Gyöngyszem Jótékonysági Gálán azonban nemcsak a szőke szépségek élhették át a különleges pillanatot, Csisztu Zsuzsa és Gombos Edina férjeikkel, Sarka Kata pedig kislányával, Noémivel idézte fel élete egyik legszebb napját.

A legtöbb nő egyetért abban, hogy az oltár felé vezető utolsó lépések, a gondosan kiválasztott mesés fehér ruhában életük egyik legszebb pillanatai közé tartoznak, amit nem lehet elégszer átélni. Ugyanígy gondolták gyönyörű sztárjaink is, akik a Gyöngyszem Jótékonysági Esten léptek kifutóra lélegzetelállító esküvői és estélyi szettekben. Csisztu Zsuzsa és Gombos Edina férjeikkel, Ketskés Norberttel illetve Alberto Costafredával nosztalgiáztak, Sarka Kata tündéri kislányával, Noémivel tündökölt, Iszak Eszti új kollégájával, Sanyócával, Bálizs Anett Jóban Rosszban sorozatbeli partnerével, Bozsó Péterrel, Niko pedig jövendőbelijével, Ricsivel élte át a különleges pillanatot. „Rendszeresen tartunk anya-lánya programokat. Legtöbbször vásárolni szoktunk együtt, hiszen Noéminek már pontos elképzelése van arról, mit is szeretne felvenni. A közös bemutatót nagyon élveztük, hiszen most először léptünk együtt kifutóra, így mindkettőnknek különleges élmény volt. Már korábban is kaptunk felkérést, de akkor Noémi még pici volt, most azonban már a készülődés és a bemutató minden pillanatát tudta élvezni” – árulta el Sarka Kata.

A rendhagyó bemutató az Országos Mentőszolgálat munkáját segíti, ugyanis a ruhákralicitálni lehet a Facebook-on. A befolyt összegbőlkisgyermekek életmentő ellátásához szükséges speciális eszközöket vásárolnak, amit ünnepélyes keretek között Győrfi Pál fog átvenni. „Nincs rettenetesebb helyzet, mint amikor egy kisgyermek kerül életveszélybe.Vannak ugyan speciális gyermek rohamkocsik Magyarországon, az esetek többségében azonban a kicsik élete a helyszínhez legközelebbi, „átlagos” mentőautó személyzetén és felszereltségén múlik. Ezért fontos, hogy minden mentőkocsiban legyenek megfelelő eszközök”- nyilatkozta Győrfi Pál a Mentőszolgálat képviselője.

Az exkluzív jótékonysági est remek hangulatban telt, a sztár fellépők igazán élvezték, hogy alkalmi modellekké válhattak és a különleges esküvői divatbemutatón szerepelhettek a nemes cél érdekében. A gálán Sarka Kata és kislánya, Noémi is csodás ruhák öltöttek, ráadásul Noncsi óvodás barátnője is csatlakozott hozzájuk.

Gombos Edina és férje, Alberto Costafreda tradicionális magyar mintázatú ruhakölteményt mutattak be, amelynek külön örültek, hiszen a TV2 Aktív műsorvezetőjénekkubai származásúférje nemrég szerezte meg a magyar állampolgárságot. „Különösen örültem, amikor megtudtam, hogy magyar motívumokkal díszített ingben kell a kifutóra lépnem, hiszen nemrég kaptam meg a magyar állampolgárságot. Fontos volt számomra, hogy megszerezzem az okmányt és rengeteget is készültem rá. Végül a múlt évben sikeresen levizsgáztam, ám a ceremónia még hátra van, ahol a magyar himnuszt is el kell énekelnem”– mesélte Alberto Costafreda.
Fotó: Redlemon

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest