… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Jen és Paul vicces pózban

Jen és Paul vicces pózban

Hamarosan a mozikban Jennifer Aniston és Paul Rudd legújabb vígjátéka, a Wanderlust, ahol a két főszereplő egy  New York-i házaspárt alakít, akik megunják a nagyvárosi életet és vidékre költöznek, ahol persze rengeteg kalamajka történik velük… Ebben még segédkezik is Malen Akerman és Ray Liotta is.

A remek színészek mellett azonban van még egy apropója, amiért ez a film igazán különleges lesz, hiszen a forgatás alatt jött össze Jennifer Justin Theroux-szal, akivel állítólag már az esküvőt is tervezik!

Jennifer és Paul egy vicces fotózáson a film kapcsán a GQ magazinban

A napokban megjelent GQ magazinban pózolt a népszerű páros, akik elárulták nagyon szeretnek együtt dolgozni. A címlapon a színésznő egy szál melltartóban pózol, míg Paul megmutatja az érzékenyebb énjét. A interjúban egyébként Jennifer elárulja, hogy nem igazak a terhességével kapcsolatos pletykák, nem vár ikreket. Míg Paul beavat a házasság rejtelmeibe. „Azt hiszem a jó házasság olyan, köztük az enyém is, mint a kert, mindig dolgoznunk kell rajta!”  Jen pedig szűkszavúan annyit mondott: „Néha együtt kell maradnotok és néha nem”- A színésznő utóbbiról sokat tudna mesélni…

Következzen a trailer:

Hozzászólások

Pin It on Pinterest