… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Jakabos Zsuzsa a legszebbeket zsűrizte

Jakabos Zsuzsa a legszebbeket zsűrizte

Bár az igazi nyár még várat magára, Balatonfüred már most felbolydult, lezajlott ugyanis a Miss Balaton 2014 szépségverseny első castingja. Már kora reggel érkeztek a lányok, akik izgalommal várták, hogy a zsűri elé léphessenek, amelynek tagja volt Jakabos Zsuzsa is. A top 100 versenyző sorsa azonban nem csak az ítészeken múlik, ugyanis a közönség is továbbjuttathat két jelentkezőt a következő fordulóba. A résztvevőket a megmérettetés előtt négy korábbi királynő készítette fel és látta el tanácsokkal, de Horváth Éva, a verseny koordinátora is mindenben a lányok segítségére volt. 

Felfokozott hangulat jellemezte a Miss Balaton 2014 első válogatóját, ahol a szakmai zsűri előtt egymást váltották a szebbnél szebb jelentkezők. Az ítészek táborát erősítette Jakabos Zsuzsa olimpikon úszónő is, aki most próbálta ki magát először ilyen szerepben. 

„Hosszú, ám nagyon izgalmas nap volt, a végére nagyon elfáradtam, de a casting minden percét élveztem. Elismerésem a lányoknak, akik remekül helyt álltak, függetlenül attól, hogy ez volt életük első válogatója vagy már tapasztalt versenyzőként érkeztek. Azt kell mondanom, nincs könnyű dolgunk, látva a gyönyörű jelentkezőket, szinte lehetetlennek tűnik az ötven továbbjutót kiválasztani” – mesélte Zsuzsa.

Bár a legtöbben igazán felkészülten érkeztek, a megmérettetés előtti tanácsok jól jöttek a jelentkezőknek. Ebben pedig négy korábbi szépségkirálynő, Polgár Kriszta, Dobó Ági, Kocsis Alexandra és Magony Szilvi volt a lányok segítségére. Többek között gyakorolták, hogyan vonuljanak magabiztosan bikiniben és magas sarkúban, valamint tippeket kaptak arra is, hogy kommunikáljanak a zsűrivel, hogy a legjobb formájukban tündököljenek a nagy pillanatban. A verseny koordinátora, Horváth Éva szerint az első ilyen megmérettetés mindenki számára meghatározó, ezért is igyekezett mindenben támogatni a lányokat. „Életem első castingján annyira lámpalázas voltam, hogy alig emlékszem rá mi is történt. Az a pillanat viszont nagyon tisztán megvan, amikor eldöntöttem, a versenyek és a kifutók világa meghatározó szerepet fog játszani az életemben. Jó volt látni, hogy a Miss Balaton 2014 versenyzői már sokkal magabiztosabbak és tudatosabban készültek a válogatóra, mint az én időmben. Az pedig külön öröm számomra, ezek a lányok nemcsak gyönyörűek, de a jövőjükre is nagy hangsúlyt fektetnek: sokan készülnek továbbtanulni, vagy már meg is szerezték a diplomájukat” – mondta el Horváth Éva.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest