… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Indul az őszi-téli szezon

Indul az őszi-téli szezon

Az október egyértelműen a divatrendezvények időszaka. Az Árkád Budapest is bemutatta az őszi-téli szezon legmenőbb és legtrendibb újdonságait, neves hazai sztárokkal és fergeteges táncos-zenés fashion show-val.

A fergeteges, olykor – szó szerint – lélegzetelállító dance- és fashion-show többek között olyan celebritásokat nyert meg magának, mint Gomez, Düki, VV Gigi, VV Béci, Csikó Szabi és Müller Attila, akik teljes odaadással vettek részt a show előkészületeiben és lebonyolításában. VV Bécire különösen igaz ez, hiszen begipszelt karja nem designelem volt: az egyik próbán törte el a bal kézfejét.

A nagyszabású divatbemutatón Müller Attila is fellépett

A közönség gyakorlatilag együtt élt a bemutatóval: a break-, street- és bike-táncosok elképesztő és sokszor igen merész produkcióit nem egyszer kísérte izgatott morajlás, elismerő befütyülés és feltörő taps.
A divat és a koreográfia sokszínűségére reflektálva a zenei és vizuális paletta is rendkívül széles volt. Minden tour sajátos, egyedi hangulatvilággal bírt. A tradicionális folklórtól kezdve a legmodernebb diszkóslágerekig gyakorlatilag minden zenei stílusból kaphatott egy kis ízelítőt a közönség. A divatbemutató kollekciói betekintést engedtek az őszi-téli szezon vezető trendjeibe. Az idei téli hónapok nem merülnek el a ködös szürkeségben; olykor pasztell, olykor neon árnyalatokban köszönnek vissza a nyár slágerszínei: az idei fő trendszín a korall, a türkiz, a lila, a citromsárga, a téglavörös, a narancs, a navy blue és a zöld árnyalatai.

Videó a fergeteges showról és divatbemutatóról:
http://www.youtube.com/watch?v=tLgV4Jx8ros

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest