… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Így találkoztam az Igazival!

Így találkoztam az Igazival!

Reese Witherspoont férje mentette meg egy részeg ámokfutótól. A színésznő átélte a mesét, amiről annyi lány álmodozik. Egy interjúban mesélt a nem mindennapi találkozásról, a válásáról, és arról, hogyan szerette meg a testét szülés után!

Egy ámokfutó barát hozta össze őket
„Ott volt ez a totálisan részeg srác, és egyfolytában csak ordibált velem. Olyanokat mondott, hogy „Te nem ismersz engem!” Én meg próbáltam vele megértetni, hogy tényleg nem ismerem, és szabadulni akartam, de teljesen zavarodottan viselkedett. Jim odajött és bocsánatot kért a barátja viselkedéséért, aki éppen akkor szakított valakivel. Igazi lovag volt.”- mondta a színésznő. A részeg estén történt incidens szerelemhez vezetett, amiből 2011 márciusában esküvő lett. „A mai napig nem felejtem el, amit Jim mondott nekem később: „Életünk minden napján arra törekszem majd, hogy megmutassam neked, milyen is egy jó férj. Mindig gondodat viselem majd.” Reese-nek ez a második házassága, első férje Ryan Phillippe volt, akitől két gyermeke született.

A Kémes hármas című film egy igazán jó komédiának ígérkezik. Tervezett bemutató: február 23.

A válás nagyon megviselte
A Vizet az elefántnak sztárja elmondta a szakítás Ryannel szörnyen nehéz volt, és teljesen megváltoztatta. „Ha őszinte akarok lenni, egészen más ember lettem. Egyszer csak ráébredtem, milyen keveset is éltem addig. Folyton csak próbáltam összefogni a dolgokat, amik kicsúsztak a kezeim közül.”

Reese a szülés után szerette meg a testét
Míg a nők többsége szülés után visszasírja formás alakját, a színésznő két gyermeke után szerette meg igazán a testét. „Furcsa, de sokkal jobban tetszem magamnak, mióta szültem. Nőiesebb lettem, és sokkal vonzóbbnak érzem magam. Mikor fiatal voltam, sosem értettem, mit látnak bennem a férfiak, ma már magabiztosabb vagyok!”- nyilatkozta Reese.
A Vizet az elefántnak forgatása előtt cirkusziskolába járt
Az egykori Doktor Szöszi elmondta 2011-es filmjének forgatása előtt cirkusziskolába járt. „A film forgatása előtt néhány hónappal részt vettem egy cirkusziskola mindennapjaiban, hogy a trapéz, és az akrobatika fogásait megtanuljam. Ehhez hihetetlen hajlékonyságra van szükség, szerencsére kislánykoromban a gimnasztika fontos részét képezte a mindennapjaimnak.”

A színésznő máig nem békélt meg a bulvár cikkekkel
„Elegem van abból, hogy a bulvár újságok sztorit és botrányt próbálnak körülöttem kreálni. A hétköznapokban ugyanolyan vagyok, mint bárki más. Szívesen eloszlatnám azok romantikus elképzeléseit, akik azt hiszik, az életem tökéletes.”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest